DOLAR 32,5792
EURO 34,9834
ALTIN 2427,11
BIST 9722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    2019’da erkekler mercan rengi giyecek

    2019’da erkekler mercan rengi giyecek
    13.12.2018
    A+
    A-

    Her Aralık ayında önümüzdeki yılın rengini açıklayan Pantone, 2019 yılının rengini canlı mercan (living coral) olarak ilan etti. Enerji ve ilham veren aynı zamanda da sıcak bir renk olan canlı mercan şimdiden gardıroplarda yerini almaya da başladı.

    Erkek moda sektöründe de kendini daha çok göstermeye başlayacak olan mercan rengi gömlek, hırka, kazak, kravat, papyon gibi ürünlerin yanı sıra aksesuarda da sıcak dokunuşunu hissettirecek. Özellikle mercan renginin tonlarıyla kol ve yaka kısımlarda kullanılan ekoselerde erkeklere sade ama şık bir görünüm kazandıracak.

    Tudors Gömlekte yeni koleksiyonunda yer alan mercan rengi ürünlerle erkeklerin hem iş hem de günlük stilinde kullanabilecekleri alternatif modeller sunuyor. Modayı ve trendleri kadınlar kadar yakından takip eden erkekler sezona daha renkli parçalarla merhaba diyor.

    Bu şıklığı keşfetmek için Tudors mağazalarına ve tudors.com’a uğramayı unutmayın.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.