DOLAR 32,3208
EURO 35,1251
ALTIN 2298,64
BIST 9041,5
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    2019’un sonuna kadar MASFED’e üye olmayan şehir kalmayacak

    2019’un sonuna kadar MASFED’e üye olmayan şehir kalmayacak
    14.02.2019
    A+
    A-
    • MASFED’e bağlı Dernek sayısı 55’e ulaştı
    • MASFED, yurt çapında hızla devam eden mesleki yeterlilik belgesi sınavları sonrası belge teslim törenini son olarak Antalya’da gerçekleştirdi.

    Motorlu Araç satıcıları Federasyonu (MASFED), Türkiye’de çatısı altına aldığı oto galerici derneklerinin sayısını her geçen gün artırırken mesleki yeterlilik belgesi sınavları yapmaya ve belgelerini dağıtmaya devam ediyor.

    Son olarak Antalya’da gerçekleşen mesleki yeterlilik belgesi dağıtım töreninde konuşan MASFED Başkanı Aydın Erkoç, federasyonun her geçen gün yeni il derneklerinin bünyesine katılmasıyla hızla büyüdüğünü, başta mesleki yeterlilik belgesi sınavları olmak üzere çalışmaların da hız kazandığını söyledi. Şu an 55 Derneğin MASFED bünyesine katıldığı bilgisini veren Erkoç, yıl sonuna kadar MASFED’e üye olmayan il kalmayacağını ifade etti.

    Antalyalı oto galericileri de artık belgeli

    Antalya’da MASFED’e bağlı Antalya Galericiler Derneği ev sahipliğinde düzenlenen “Mesleki Yeterlilik Belgesi Dağıtım Töreni” büyük bir katılımla gerçekleşti. Programa MASFED Başkanı Aydın Erkoç, Antalya Galericiler Derneği Başkanı Numan Rahmi Palta, Antalya Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Ruhi Beşiktaş, AK Parti Konyaaltı Belediye Başkan Adayı Gaye Doğanoğlu, AK Parti Kepez İlçe Başkanı Bahattin Bayraktar, Ak Parti Konyaaltı İlçe Başkanı Ramazan Erçin, MHP İl Başkan Yardımcısı Cemil Şahin, Serik Esnaf Odası Başkanı Recep Savaş, Serik Şoförler Odası Başkanı Sedat Karagöz, MASFED Yönetim Kurulu üyeleri, Dernek Başkanları ve motorlu araç satıcıları katılım gösterdi. Kahvaltıyla başlayan programda, motorlu kara taşıtlarının alım satım danışmanlığı ve alım satım sorumlusu sınavlarına girerek Mesleki Yeterlilik Belgesi almaya hak kazanan üyelere belgeleri teslim edildi.

    Programda konuşan MASFED Genel Başkanı Aydın Erkoç, Federasyonun bugüne kadar yaptığı çalışmalardan bahsederek, mesleğin kalitesini artırmak ve bir standarda bağlamak için azim ve gayretle çalışmaya devam edeceklerini söyledi. Erkoç, ‘’STK’ların en büyük amacı meslektaşlarının sıkıntılarını çözmektir. Biz de bu bilinçle çalışmalarımıza devam ediyoruz. Mesleki Yeterlilik Belgesi’nin zorunlu olması bu açıdan büyük önem taşıyor. Alanında uzman ekibimizle Türkiye genelinde yaptığımız sınavlar sonucunda 10 bine yakın motorlu araç satıcısı belgelerini almaya hak kazandı. Yakın zamanda belgesi olmayan, bu işi yapamayacak’’ dedi.

    Antalya Galericiler Derneği Başkanı Numan Rahmi Palta da mesleğin standardını yükseltmek ve meslekteki sıkıntıları çözmek için yapılan çalışmalardan dolayı MASFED yönetimine teşekkür ederek her zaman dernek olarak ne gerekiyorsa yapacaklarını ifade etti.

    ‘’2019’un sonuna kadar MASFED’e üye olmayan il kalmayacak’’

    MASFED olarak Türkiye’de 55 ilde faaliyet gösterdiklerini ve 65-70 bin dolayındaki motorlu araç satıcılarını temsil ettiklerini ifade eden Erkoç ‘’ Federasyon bünyesinde motorlu araç satıcıları derneklerimizle birlikte ülke çapında önemli bir birliktelik elde ettik. Bunun için hepinize çok teşekkür ediyorum. İnşallah 2019’un sonuna kadar MASFED’e üye olmayan il kalmayacak. Mesleğimize, sektörümüze, ülkemize katkılarımızı daha da artıracağız’’ diye konuştu.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.