DOLAR 32,5406
EURO 34,9852
ALTIN 2436,805
BIST 9716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    LG G6 ile yaz aylarının vazgeçilmezi Selfie’leri geniş açıyla yakala

    LG G6 ile yaz aylarının vazgeçilmezi Selfie’leri geniş açıyla yakala
    12.06.2017
    A+
    A-

    LG’nin en yeni amiral gemisi telefonu LG G6, yaz aylarının vazgeçilmezi olan selfie ve wefie çekimlerinde geniş açılı ön kamerasıyla kullanıcıların ilk tercihi olurken, IP68 sınıfı su ve toz geçirmezlik özelliği sayesinde denizde ya da deniz kıyısında yaşanacak olası kazalarda da rahat bir nefes aldıracak.

    Kullanıcıların fikirleri ve görüşleri temel alınarak tasarlanan ve geçtiğimiz aylarda Türkiye’de satışa sunulan FullVision® özelliğine sahip LG G6, kullanıcıların isteklerine odaklanan özellikleri ile üst seviye akıllı telefon kavramının temelini yeniden şekillendiriyor.

    LG Electronics’in en yeni akıllı telefonu LG G6, 2880X1440 çözünürlüğe sahip 5,7 inçlik QHD+ ekranı, selfie çubuğuna bile ihtiyaç duymadan selfie ve wefie çekimlerinde geniş açı yakalayabilen ön kamerası, özellikle deniz kıyısı veya denizde çekilen fotoğraflar sırasında yaşanabilecek olası kazalarda su ve toz geçirmezlik özelliğiyle rahat bir nefes aldıracak.

    Selfie ve wefie çekmek LG G6 ile çok kolay

    LG G6, genişletilmiş 100 derecelik görüş açısına sahip 5 megapiksel ön kamerasıyla, kullanıcıların selfie çubuğuna ihtiyaç duymadan selfie ya da wefie çekebilmelerine imkan veriyor. Ayrıca, geniş açılı kamerası kenarlardaki bozulmaları engelliyor ve çok daha doğal fotoğraflar çekilebiliyor.

    Elinize tam oturan büyük ekran

    FullVision® özellikli, 2880X1440 çözünürlükte, 5,7 inçlik QHD+ ekrana sahip olan LG G6, aynı zamanda 18:9 ekran oranını kullanan ilk akıllı telefon olarak kullanıcıların beğenisine sunuluyor. LG G6’nın sunduğu inovatif 18:9 ekran oranı, geleneksel 16:9 ekran oranına sahip akıllı telefonlarla karşılaştırıldığında, sağladığı çok daha geniş izleme alanı sayesinde oyun oynarken ve video izlerken bütünsel bir deneyim sunuyor.

    IP 68 sertifikalı LG G6, dayanıklılığıyla yaz aylarının zor şartlarına damga vuracak

    LG G6, IP68 sınıfı su ve toz geçirmezlik özelliği sayesinde toza karşı tamamen dayanıklı bir yapıya sahip. Suya karşı ise 1,5 metre derinlikte bile 30 dakikaya kadar dayanıklı. LG G6’nın sağlam tasarımı sayesinde günlük kullanım sırasında gerçekleşen kazayla düşmeler ve diğer zor şartlara karşı endişe etmeye de gerek kalmıyor.

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.