DOLAR 32,3249
EURO 35,0787
ALTIN 2300,38
BIST 9049,32
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    24 TV’de değişim başladı

    24 TV’de değişim başladı
    30.04.2018
    A+
    A-

    24 TV, hızlı, milletinin ve ülkesinin yanında yer alan haberciliğiyle 10. yılını kutluyor.

    Kurulduğu günden bu yana doğru, ilkeli ve milletinin tarafındaki haberciliğin merkezinde, kesintisiz, hızlı, yönlendirmeden uzak ve gerçek habercilik anlayışı ile yeni bir soluk getiren 24 TV demokrasinin, birlikte yaşama kültürünün, ortak aklın, düşünce özgürlüğünün savunucusu olmaya devam ediyor.

    24 TV, “Doğrusunu Öğrenin” sloganı ve tecrübeli kadrosu ile gündem oluşturan, milletin sesine kulak veren haber ve yaşam programlarının, bölgesel ve küresel olayların analiz edildiği tartışma programlarının yer aldığı, haber izleyicisine en özel en sıcak haberleri ve canlı bağlantılarla gündemin yoğun haber akışını ekrandan anlık vermektedir.

    Sosyal medya kullanımında ve haberi takipçisine ulaştırmada zirveyi kimseye bırakmayan 24 TV tüm platfomlarda yer alan uygulamalarıyla ekranını dijital alana da anında taşımaktadır.

    24 TV son dönemde gelişen son teknolojiye göre tasarladığı ekranı, stüdyosu ve yenilenen logosuyla alanında başı çekmeye devam ediyor.

    Yayın hayatına başladığı günden bu yana birçok özel haberi paylaşan, sıcak gelişmeleri anında ekranına aktaran ve Türkiye’nin gündemini değiştiren birçok özel dosya birçok haberi sunan 24 TV yeni yayın döneminde de teknolojik farklılıklar ve kaliteli içeriklerle çok daha iddialı çok daha güçlü bir şekilde aynı habercilik anlayışına devam ediyor.

    Yeni dönemde hazırladığımız stüdyolarımız Türkiye’nin hatta Avrupa’nın en büyük stüdyolarından biri olarak 600 metrekarelik bir alan içerisinde yer alıyor ve tüm alanı led ekranlar kaplıyor.

    Tüm haber, ekonomi, kültür sanat ve spor programlarımızda bu ekranlarımızı grafik animasyonlarımızla birlikte çok aktif kullanacak ve daha canlı bir yayın ekrana veriyoruz.

    24 TV seyredin, doğrusunu öğrenin.

    Digiturk 40. Kanal

    D-Smart 34. Kanal

    Turkcell TV 54. Kanal

    Tivibu 36. Kanal

    Kablo Tv 59. Kanal

    Teledünya 47. Kanal

    TÜRKSAT 4A HD

    Frekans: 12.310 Symbol: 15000

    Polarizasyon: V – Dikey Fec: 3/4

    TÜRKSAT 4A SD

    Frekans: 12.294 Symbol: 12000

    Polarizasyon: V – Dikey Fec: 5/6

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.