DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2496,864
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    26 takım Bangkok Ulusal Stadyumu’nda DOTA2 ve PUBG finalleri için yarışacak

    26 takım Bangkok Ulusal Stadyumu’nda DOTA2 ve PUBG finalleri için yarışacak
    16.02.2019
    A+
    A-

    Acer, 15-17 Şubat 2019 tarihleri arasında Bangkok Ulusal Stadyumu Nimibutr Spor Salonu’nda ikinci Asya Pasifik Predator Ligi finallerine ev sahipliği yapacak. Asya Pasifik bölgesindeki; Malezya, Singapur, Hong Kong, Makau, Filipinler, Tayland, Vietnam, Endonezya, Hindistan, Kore, Tayvan, Japonya, Sri Lanka, Moğolistan, Myanmar ve Avustralya’dan katılan 3530 takım arasından, 5 aylık mücadele sonunda kalan 26 e-spor takımı finallerde yarışacak. Finalist e-spor takımları büyük finalde toplam 8 milyon Baht (250.000 ABD doları) değerindeki ödül havuzu için mücadele edecek.

    Acer, Asya Pasifik Predator Ligi 2019 PC oyunları sektörüyle birlikte e-spor endüstrisine de destek veriyor ve oyuncuları Predator oyuncu masaüstü bilgisayarlarının saf gücünü kullanarak yeteneklerini artırmaya teşvik ediyor. Asya Pasifik bölgesinden bu hırslı ve istekli üst düzey oyuncular PUBG ve DOTA2’de zafere ulaşmak için en iyi performanslarını gösterecekler.

    Etkinlik mekanı oyuncuların kendilerini yarışmadaki iki oyun olan PUBG ve DOTA2’nin içinde gibi hissetmeleri için çeşitli deneyim alanlarıyla donatıldı. Özel açılış töreniyle karşılanacak olan yarışmacılar Predator Thronos ve Predator Simulator Mobile gibi ürünlerle etkileyici bir Acer Predator deneyimi yaşayacaklar.

    Asya Pasifik Predator Ligi 2019 hakkında son bilgileri ve canlı yayınları Predator Ligi 2019Facebook sayfasından ve www. predator-league. com adresinden takip edebilirsiniz.

    Büyük finalde DOTA2 ve PUBG’de mücadele verecek 26 e-spor takımı şunlar:

    DOTA2PUBG
    TaylandALPHA REDTaylandSIGNATURE, PURPLE MOOD
    MyanmarFLASH GAMINGPINTO GAMING, MITH
    SingapurXTayvanTAG
    Sri lankaPnXlINDOMIYUSJaponyaSUNSISTER SUICIDER’S
    MoğolistanYGSingapurAYSON Esports
    MalezyaLOTACVietnamGAMEHOME Esport
    GEEKFAMMalezyaASBOL
    FilipinlerTNC PredatorHongkongGSSM
    HindistanSIGNIFYMakauMP5
    EndonezyaBoom.IDAvustralyaTEAM IMMUNITY
    FilipinlerArkAngel
    EndonezyaAerowolf.TeamEight
    KoreAfreeca Freecs Fatal
    HindistanRaptors
    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.