DOLAR 32,5874
EURO 34,7959
ALTIN 2514,446
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    28. Akbank Caz Festivali İngiliz sanatçı Jamie Cullum’ı ağırlayacak

    28. Akbank Caz Festivali İngiliz sanatçı Jamie Cullum’ı ağırlayacak
    13.06.2018
    A+
    A-

    Türkiye’nin en uzun soluklu festivallerinden biri olan Akbank Caz Festivali’nin 28. si bu yıl 17-28 Ekim tarihleri arasında birçok yerli ve yabancı sanatçının katılımıyla gerçekleşecek. Her yıl binlerce müzikseveri cazın farklı renkleriyle buluşturan Akbank Caz Festivali, 28. yılında da birbirinden özel performanslara ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. 28. Akbank Caz Festivali

    28 Ekim’de Volkswagen Arena’da İngiliz caz sahnesinin gelmiş geçmiş en başarılı sanatçılarından Jamie Cullum’ı ağırlayacak.

    Organizasyonu ve içerik programlaması Pozitif işbirliğiyle gerçekleştirilen 28. Akbank Caz Festivali’nde eşsiz hikayeler ören piyanosu ve başarılı repertuarıyla Jamie Cullum, sonbaharda müzikseverlere renkli bir sahne sunacak.

    Jamie Cullum, pek çok kez platin mertebesine erişen Twentysomething albümüyle, 15 yıl önce ilk çıkışını yaptığı günden bu yana, sarsılmaz bir tutarlılıkla başarı hikayesini yazmaya devam ediyor. Caz dokunuşlu vokalleri, cazı pop ve rock ile iç içe geçirerek türler arası sınırları erittiği kendine has çok yönlülüğü, şarkı sözü yazarlığı ve bestecilik yeteneği ona dünya çapında tartışmasız bir başarı kazandırdı. Grammy, Golden Globe, Brit, Sony Radio gibi önemli ödüllerde adaylıklar ve birincilikler elde etti.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.