DOLAR 32,5151
EURO 34,9344
ALTIN 2435,144
BIST 9792,7
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    29 Foodbar Bodrum’da bu yaza damgasını vuracak

    29 Foodbar Bodrum’da bu yaza damgasını vuracak
    20.06.2017
    A+
    A-

    Kaliteli eğlence ve müziği buluşturan 29 Foodbar, Bodrum’daki yeme-içme anlayışına yepyeni bir soluk getiriyor. Lezzetli paylaşımlık menüsü, özel kokteylleri ve DJ performanslarıyla 29 Foodbar, misafirlerini ağırlamaya başladı.

    29’un kusursuzluk anlayışıyla hizmet sunan 29 Foodbar, bu yaz sezonunda Bodrum Yalıkavak Palmarina’da açıldı. İstanbul’da eğlencenin nabzını tutan başlıca mekanlardan biri olan 29 Foodbar; şık dekorasyonu, lezzetli atıştırmalıkları ve müzikleriyle yaz sezonuna damgasını vuracak.

    Yemekte 150, club konseptinde ise 400 kişilik ağırlama kapasitesiyle 29 Foodbar, Palmarina’da yemek ve eğlencenin yeni adresi. Pazartesi ve Salı günleri DJ Melih’in performansıyla haftaya başlayan 29 Foodbar; 29 Haziran’dan itibaren ise her Perşembe DJ Mahmut Orhan’ın müzikleriyle Bodrum gece hayatına farklı bir ritim kazandıracak.

    Ulus 29’da başlayan ve kısa zamanda İstanbullularda alışkanlığa dönüşen “Gündüz Diskosu” ise 29 Foodbar ile 30 Haziran’dan itibaren Bodrum’da devam edecek. Her Cuma ve Cumartesi, öğleden sonra başlayan ve gece yarısına kadar devam edecek ‘happy hour’lar, Ali Arutan ve DJ Melih’in performansıyla 29 Foodbar’ın farkını ortaya koyuyor. 25 Haziran’dan itibaren ise haftanın kapanışında; Pazar akşamlarına DJ Cüneyt Öztürk müzikleri keyif katacak.

    29 Foodbar’ın eşsiz ambiyansı, Mimar Oytun Berktan’ın imzasını taşıyor. Yazla özdeşleşen mekanın mimari yapısı; samimi, rahat ve eğlenceli bir ortam sunuyor. Yemyeşil bir avluya sahip olan 29 Foodbar’ın doğal dokusu, Bodrum atmosferini yansıtıyor. 29 Foodbar; sadece gece değil gün içerisinde ve gün batımında da keyifli vakit geçirilebilme özelliğiyle öne çıkıyor.

    29 Foodbar’ın paylaşımlıklardan oluşan zengin menüsü; Popcorn Karides & Acılı Aioli, Izgara Süt Kuzu Kokoreç ve Pekin Ördeği Roll gibi özel lezzetleri misafirlerinin beğenisine sunuyor.

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.