DOLAR 32,5618
EURO 34,737
ALTIN 2493,688
BIST 9524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Çocuklar güneşin keyfini Boyner’le çıkarıyor

    Çocuklar güneşin keyfini Boyner’le çıkarıyor
    07.08.2017
    A+
    A-

    Çocuklar doğanın ve tatilin keyfini çıkarıyor. Boyner, çocuk modasının beğenilen markaları ve tasarım ekibi tarafından hazırlanan özel markalar ile çocukları yaratıcı ve gözde tasarımlarla buluşturuyor. Yazın içimizi kıpırdatan enerjisini yansıttığı atletik, renk tutkunu, sevimli, maceracı, karizmatik her tarza uygun koleksiyonlar, Boyner’de çocukları ve ailelerini bekliyor.

    Çocuklar haydi denize

    Çiçek desenli mayolar, fırfır detaylı cıvıl cıvıl bikiniler, pembe tonlarındaki şeffaf plaj çantaları, çiçek süslemeli sandaletler, terlikler, renkli güneş gözlükleri, hasır şapkalar ve kıyafetlerle çocuklar bu yaz plaj ve sahillerde stilini ortaya koyacak. Doyasıya oyun oynayacak, eğlenecek, tatilin keyfini çıkaracak.

    Kız çocuklarının renkli dünyasını yansıtan Pink&Orange, Limon Kids, US Polo, Benetton, Koton Kids en sevdikleri karakterlerden Barbie ve Monster High koleksiyonlarından tütü etekler, pullu spor ayakkabılar, elbiseler ve tişörtler Boyner’de çocukların neşesine eşlik ediyor. Minik beylerin tarz sahibi koleksiyonu Funky Rocks, babalarla oğullarının ortak tercihi North Of Navy Kids şortlar, bermudalar, baskılı tişörtler, tulumlar, denimler, yelken baskılı, desenli pantolonlar, yazılı atlet ve tişörtler ise farklı alternatifler yaratıyor.

    Rahatlık ve hareket özgürlüğü sunan Adidas, Nike, Puma, Skechers, New Balance sneaker’ların en yeni modelleri ve spor kıyafetleri sportif çocukların enerjisine eşlik ediyor.

    Arabalar 3 ürünleri Boyner’de

    Arabalar 3 filminin ürünleri Boyner mağazalarında yerini aldı. Birbirinden eğlenceli t-shirtler, terlik ve sandaletler, atletler ve şortlarla, arabalar 3 oyuncakları tüm minik hayranlarını bekliyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.