DOLAR 32,6562
EURO 34,7831
ALTIN 2493,802
BIST 9524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    3-2-1 koyu dipler gitti

    3-2-1 koyu dipler gitti
    09.05.2019
    A+
    A-

    Magic Retouch Sarı Saçlar için Koyu Dipleri Kapatıcı Sprey ile koyu diplere elveda!

    Magic Retouch Sarı Saçlar için Koyu Dipleri Kapatıcı Sprey ile koyu diplere 3 saniyede veda etmeye hazır mısın? Dünyanın 1 numaralı dip beyazı kapatıcısı* L’Oréal Paris Magic Retouch şimdi yepyeni Koyu Dipleri Kapatıcı Sprey ile koyu diplere çözüm sunuyor. Magic Retouch Dark Roots Sarı Saçlar İçin Koyu Dipleri 3 Saniyede Kapatıcı Sprey, 3 saniyede koyu dipleri kapatıyor, kadınların mükemmel görünüme ulaşması için en hızlı çözümü sunuyor.

    İlk şampuanlamada kolayca saçtan çıkan Magic Retouch Sarı Saçlar için Koyu Dipleri Kapatıcı Sprey, koyu diplerinizi anında kapatırken saç renginizle mükemmel uyum gösteriyor. Doğal bir görünümün kapısını aralayan Magic Retouch Sarı Saçlar için Koyu Dipleri Kapatıcı Sprey, ilk şampuanlamaya kadar kalıcılık sağlıyor.

    3-2-1 Koyu Dipler Gitti

    Saçını sarıya boyayan her yaştan kadının koyu diplerini kapatıcı sprey Magic Retouch Sarı Saçlar için Koyu Dipleri Kapatıcı Sprey, açık sarı ve sarıdan koyu sarıya olmak üzere 2 farklı renk seçeneği ile pratik bir çözüm sağlıyor.

    *Nielsen verilerine göre, Dünya Gayri Safi Milli Hasılası’nın %86’sını oluşturan 41 ülkedeki Saç Boyası pazarında Şubat 2018’de sona eren Hareketli Yıllık Toplam (MAT) dönemi için, Müşteri tanımlı seçilen markalar dahilinde, Dip Beyazı Kapatıcı (=Root Cover Up) satışlarında L’Oréal Magic Retouch markası hem birim satışı hem de satış değeri bakımından birinci sırada yer almaktadır. L’Oréal hesaplamaları kısmen Nielsen’ın (Müşteri tanımlı) Dip Beyaz Kapatıcı için yürüttüğü, Şubat 2018’de sona eren 52 haftalık dönemi kapsayan ve 41 ülke toplamını içeren Perakende Endeksi Hizmeti sonucunda raporladığı veriye dayanmaktadır. Nielsen’in Avustralya, Fransa, İtalya, Japonya ve Hollanda’ya ilişkin üçüncü kişi verilerinden dolayı hiçbir sorumluluğu yoktur. (Copyright © 2018, The Nielsen Company.)

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.