DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2496,864
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    3. Havalimanı çalışanı ev arayışına başladı

    3. Havalimanı çalışanı ev arayışına başladı
    23.12.2017
    A+
    A-

    GÜN İnşaat Genel Müdürü Yüksel Günver, 3. havalimanının Göktürk ve Kemerburgaz bölgesine ilgiyi arttırdığını söyledi. Göktürk ve Kemerburgaz’ın, yıllardır İstanbullular için kent merkezinin kaosundan kaçış  alanı olarak görüldüğünü ve yatay yapılaşmasının yanı sıra yeşil alanıyla da öne çıktığını belirten Günver, “Önümüzdeki yıl ise 3. havalimanının da açılmasıyla bu bölgeye olan talebin daha artacağını düşünüyoruz. Pilotlar, hostesler ve havaalanı çalışanları, havaalanına en yakın gelişmiş bölge olarak Göktürk ve Kemerburgaz’ı araştırmaya başladıklarını, ev arayışına girdiklerini görüyoruz. Ayrıca metronun açılmasıyla da ulaşım çok kolaylaşacak. Havalimanının açılmasıyla birlikte bölgemize olan talep hızla artacak” dedi.

    23 yılı tamamlayan bir inşaat ve taahhüt şirketi olduklarını belirten Günver, Göktürk’te ise ilk projelerini 2006’da hayata geçirdiklerini dile getirdi. Kemercity adıyla 4 farklı proje geliştirdiklerini söyleyen Günver, ”Göktürk’te 200’e yakın konut inşa ettik. Bunların toplam değeri 250 milyon lira civarında. Son projemiz Kemerville ise Göktürk’ün hemen yanındaki Kemerburgaz’da. Kemerville, şehir merkezine 20 dakika, kent yaşamının tüm olanaklarını sağlayan Göktürk’e ise 5 dakika mesafede, alçak bloklardan oluşan, sakin, konforlu, yeşillik içinde butik bir yaşam şansı sunuyor. Yeni yapılan 3. Havaalanına ise 10 dakika mesafede” dedi.

    Yeni projelerinde 40 dubleks daire hayata geçirdiklerini belirten Günver, her daireye 2 araçlık otopark imkânı sunduklarını ve geniş sosyal tesis tasarladıklarını söyledi. 2+1, 3+1 ve 4+1 daire büyüklüklerinin 130 ile 183 metrekare arasında değiştiğini belirten Günver, fiyatların 1 milyon 140 bin lira ile 1 milyon 970 bin lira arasında değiştiğini kaydetti.

    Kaynak: Hürriyet

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.