DOLAR 32,5249
EURO 34,7456
ALTIN 2491,93
BIST 9524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    3 milyon dolar kazandı

    3 milyon dolar kazandı
    20.06.2018
    A+
    A-

    Türkiye’de peynir ekmek gibi ev sattı.10 yıldır ödüllere doymayan, Dünya ve Türkiye birinciliği olan REMAX’ın gayrimenkul danışmanı Evrim Kırmızıtaş Başaran, rekorlara imza atıp ABD’dan “Yaşam Boyu Başarı Ödülü” aldı.

    Cemiyet ve iş dünyasının yakından tanıdığı ünlü gayrimenkul danışmanı Evrim Kırmızıtaş Başaran, Re/max Amerika tarafından ödüllendirildi. Yaşam Boyu Başarı ödülü kazanan Kırmızıtaş, mutlululuğunu sosyal medya hesabı üzerinden paylaştı.

    Evrim Kırmızıtaş’ın paylaşımı;

    Gebzeli başarılı iş kadını Evrim Kırmızıtaş Başaran, çalıştığı kurum tarafından “Yaşam Boyu Başarı” ödülüne layık görüldü.

    “Bugün iş hayatımın en mutlu günlerinden biri.Re/Max Amerika’dan ‘Lifetime Achievement’ yani ‘Yaşam Boyu Başarı’ ödülüne layık görüldüm.Bu ödüle sahip olmak için Re/Max sistemde 7 yıl çalışmış olmak ve bu süre boyunca toplamda minimum 3.000.000 $ ve üzeri hizmet bedeli almış olmak gerekiyor.Şükürler olsun ki Re/Max kariyer hayatımın bu en değerli ödülün paketini mutluluk gözyaşları dökerek açtım.Ne kadar gururlu olduğumu tahmin bile edemezsiniz.”

    JEOFİZİK MÜHENDİSİ

    Evrim Kırmızıtaş Başaran, İstanbul Teknik Üniversitesi Jeofizik Mühendisliği bölümü mezunu. Yıldız Holding, Netcad ve Hyundai’de üst düzey yönetici pozisyonlarında çalıştı.

    TSE’den ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi ve İç Kalite Tetkik eğitimlerini tamamlayıp çalıştığı firmalarda aynı zamanda Kalite Yönetim Temsilcisi olarak da görev aldı.

    İngiltere CAMBRIDGE UNIVERSITY’de hızlandırılmış 3 haftalık dil kursunun ardından NEW YORKta 2 aylık sertifikalı özel dil eğitimi aldı.

    RE/MAXe Golden (Kıbrıs) ofisinde başlayıp daha sonrasında dinamik bir ekibe sahip olan RE/MAX PİRAMİT ailesine katıldı.

    Evrim Kırmızıtaş Başaran aynı zamanda lisanslı voleybolcu. Profesyonel olarak Kocaelispor ve Eczacıbaşı takımlarında oynadı.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.