DOLAR 32,3323
EURO 35,1115
ALTIN 2301,943
BIST 9079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    330 bin TL’den başlayan Akros İstanbul’da estetik lüksle buluşuyor

    330 bin TL’den başlayan Akros İstanbul’da estetik lüksle buluşuyor
    05.06.2017
    A+
    A-

    Akros İstanbul, estetiğin lüksle buluştuğu, kullanışlı olma özelliğinin hayatınıza kolaylık kattığı, mutluluğunuza odaklı bir anlayış sunulacak.

    Beylikdüzü, Esenyurt, Büyükçekmece kavşağında 125 metreye kadar yükselecek Akros İstanbul, estetiğin lüksle buluştuğu, kullanışlı olma özelliğinin hayatınıza kolaylık kattığı, mutluluğunuza odaklı bir anlayış hayat bulacak. Ak Proje, Kaysel İnşaat ve Ertok Yapı tarafında yapılacak projede 1+0, 1+1, 2+1 ve 5+1 daire seçeneklerinden hangisini seçerseniz seçin, aynı yaşam kalitesinin sunulması amaçlanıyor.
    150 milyon liralık yatırım değerine sahip, biri 35 diğer ikisi 18 katlı 3 blok şeklinde yükselen Akros İstanbul, toplam 496 konut ve 33 ticari üniteden oluşuyor.
    Bölgenin simgesi olmaya aday olan bu yapı, bölgenin en yüksek binası olma özelliğiyle, adres verirken de büyük kolaylık sağlayacak.
    Proje geçen hafta 3 bin 800 TL metrekare birim fiyatından satışa çıktı.
    75 metrekare ile 122 metrekare arasında değişen stüdyo. 1+1 ve 2+1 ve 5+1 daire seçeneklerinin yer aldığı Akros İstanbul fiyat listesi şöyle:
    Stüdyo daireler 330 bin TL’den
    1+1 daireler 393 bin TL’den
    2+1 daireler 607 bin TL’den başlıyor.330 bin TL’den başlayan Akros İstanbul’da estetik lüksle buluşuyor
    446 adet 1+0, 42 adet 1+1 ve 8 adet 2+1 bulunuyor.

    120 AY 0 FAİZ
    Teslimlerini Aralık 2018’de gerçekleştireceği Akros İstanbul, hem yatırım hem de oturum amaçlı konut sahibi olmak isteyenlere 60 ay 0, 120 ay 0,45 faizle ödeme kolaylığı ile sunulacak. Bunun yanı sıra 2 yıl kira garantisi sunulacak. Bu projeyi gerçekleştiren firmalar tarafında basitçe, “Akros İstanbul projesi daireleri için verilen kira garantisi Akproje Yönetim Kurulu Üyesi Şenol Doğan tarafından bir örnekle şöyle açıklandı: “430 bin TL civarında bir daire alındı. Bu dairenin kira getirisi bölgede ortalama 2 bin TL. Daire kiraya verilemezse ya da düşük fiyata verilirse farkı ya da tüm kira bedelini 2 yıl boyunca Akros İstanbul’u gerçekleştiren konsorsiyum ödeyecek.” şeklinde ifade ediliyor.

    KÜÇÜK BİR ÇARŞI GÖRÜNÜMÜNDE
    Akros İstanbul, 33 adet cadde dükkanıyla küçük bir çarşı görünümünde. Market, eczane gibi günlük gereksinmelerin karşılanabileceği dükkanların yanı sıra kafe ve restoranlar da buluşma mekanları olarak tasarlanmış. Büyük bir kapalı otoparka sahip projede alışverişe gelenler için park sorunu yok. Havuz, fitness, sauna, Türk hamamı gibi sosyal donatıları olan proje, sağlıklı ve keyifli bir hayat sürmek isteyenlere cazip imkanlar sunuyor. Ayrıca 7/24 güvenliğin sağlandığı ‘Akros İstanbul’da ‘önce huzur’ mottosu projeye yön veren ilkelerin başında geliyor.

    METRO DURAĞINA BİRKAÇ ADIM MESAFEDE
    Konut tercihinde belirleyici etkenlerin başında ulaşımın kolaylığı geliyor. Akros İstanbul Tüyap Fuar Merkezi’ne, TEM Bağlantı Yolu’na, hastanelere, okullara, AVM’lere ve havaalanına olan yakınlığıyla son derece merkezi bir konuma sahip. Metrobüse komşu olan proje, planlanan metro durağına da birkaç adım mesafede konumlanıyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.