DOLAR 32,4981
EURO 34,5762
ALTIN 2504,704
BIST 9548,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    4 adımda cildinizi düğüne hazırlayın

    4 adımda cildinizi düğüne hazırlayın
    04.06.2018
    A+
    A-

    Şüphesiz ki bir kadının hayatındaki en özel günlerden biridir düğün günü. Peki, böylesine özel bir günde mükemmel ve sağlıklı görünen bir cilde sahip olmanın sırrı ne? İsveçli güzellik firması FOREO, gelin adaylarına stresli süreçlerinde yardımcı olacak bir cilt bakım rehberi hazırladı. Düğün öncesinde kolaylıkla uygulayabileceğiniz bu dört adım sayesinde, hem stresten ve uykusuzluktan yorgun düşen cildinizi canlandırabilir hem de ölü hücrelerinden arındırarak sağlıklı ve parlayan bir görünüme sahip olabilirsiniz.

    İşte FOREO’dan düğün günü cildinizin ışıl ışıl parlamasını sağlayacak 4 öneri…

    1. Cildinizi ölü hücrelerden arındırın – Ölü hücreler cilt yüzeyinde toplandığı zaman ışığın yansımasını tamamen engeller ve cildinizin cansız görünmesinesebep olur. Dolayısıyla cildi düzenli olarak ölü hücrelerden arındırmak, cildinizin canlı ve parlak görünmesi için en önemli adımlardan biri. Ölü hücrelerden cildinize zarar vermeden en hızlı şekilde arınabilmeniz için önerimiz ise her cilt tipine uygun modelleri ile FOREO LUNA 2 serisi. Gözeneklerinizi açarak cildinizde kalan kir, yağ ve makyaj kalıntılarının %99,5’ini yok eden özelliği sayesinde cildiniz hak ettiği temiz ve parlak görünüme çok daha hızlı bir şekilde kavuşacak.
    1. Nemlendirme – Temiz ve daha ferah bir cildin ihtiyacı olan bir temel bakım ritüellerinden biri de düzenli nemlendirme. Cildinizin nem oranını arttırmak, pullanmaları ve donuk bir cilt görünümünü engeller ve tüm gün cildinizde kalan koruyucu bir nem tabakası oluşturur. Ayrıca, cilt bakım ürünlerini doğru uygulamak da nemlendirme sürecinin en önemli adımlarından biri. Bu sayede, yaşlanma karşıtı cilt bakım ürünlerinizden maksimum verimi elde edebilirsiniz. Unutmadan söyleyelim, cildinizin içeriden de nemlenmeye ihtiyacı var. O yüzden düzenli su içmek ve cildinizi susuz bırakmamak sağlıklı ve güzel bir cilt için vazgeçilmezdir.
    1. Gözleri unutmayın – Bu özel günü planlamak demek bazen uykusuz geceler anlamına gelebilir. Tüm bu süreç boyunca güçten düşmüş ve yorgun hissedebilirsiniz. Vücudunuzdaki yorgunluk şişmiş gözler ve göz altı torbaları olarak cildinize de yansır. Bu görünümü her gün gözleriniz için birkaç dakika ayırarak yok edebilirsiniz. Göz çevrenizi canlandırmak için düzenli uygulayacağınız parmak masajı, lenfatik drenajı kolaylaştırarak göz altı torbalarını azaltır. Morluklardan kurtulmuş ve dinlenmiş göz çevreniz sayesinde gelinliğinizle ışık saçarken, bakışlarınızla da herkesi büyüleyeceksiniz. .
    1. Kendinize zaman ayırın – Ne kadar harika olursanız olun, her şeyi tek başınıza halledemezsiniz. Düğünler büyük emek gerektirir. Bu yüzden, siz dinlenip kendinizle ilgilenirken sevdiklerinizden sizin yükünüzü hafifletmelerini istemekten çekinmeyin. İster doğanın tadını çıkarın, ister spor yapın. Ne de olsa bu sizin en özel gününüz.

    Ünlülerin dergilerde gördüğünüz kusursuz fotoğraflarını aklınızdan çıkarın. Siz de o büyük an geldiğinde herkesin nefesini keseceksiniz. O mükemmel düğün fotoğrafının en büyük sırrı ise: kendine güven!

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.