DOLAR 32,5653
EURO 35,0002
ALTIN 2429,624
BIST 9722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    4. Ofisten Mutfağa Şirketler Arası Yemek Yarışması başlıyor

    4. Ofisten Mutfağa Şirketler Arası Yemek Yarışması başlıyor
    05.12.2018
    A+
    A-

    İş dünyasının profesyonelleri, “Ofisten Mutfağa” yemek yarışması ile mutfak mesaisine başlıyor. Bu yıl dördüncüsü düzenlenecek iş dünyasındaki rekabeti yemek keyfine dönüştüren “Ofisten Mutfağa” yarışması için başvurular, 1 Nisan 2019 tarihine kadar basvuru@ofistenmutfaga. com adresinden yapılabilecek.

    Türkiye’de şirket içi iletişime öncülük ederek, yeni bir boyut kazandıran “Ofisten Mutfağa” yarışması, çalışan motivasyonunu artırmayı, yaratıcı bir rekabet ortamında eğlenmeyi ve takım ruhunu yükseltmeyi hedefleyen tüm şirketlerin katılımına açık.

    Bu yıl, yaratıcılık yarışacak

    Her eleme turunda dört şirketin yarışacağı “4. Ofisten Mutfağa” yarışmasında; şirket ekiplerine verilen sürpriz bir kutudan çıkan malzemelerle yarışmacılar başlangıç, ana yemek ve tatlıdan oluşan menülerini hazırlayarak rakipleriyle yarışacaklar. Katılan firmaların oluşturduğu ekipler arasındaki eleme turları mekan ve takvimi 3 Nisan 2019 tarihinde açıklanacak.

    Jüri tarafından belirlenen puanlama kriterlerine göre hazırlanacak puanlama sistemi üzerinden yarışma boyunca en yüksek puanı alan 4 şirket,  2019 Nisan sonundagerçekleşecek finalde yarışmaya hak kazanacaklar. Finalde yarışan ekipler ise 2019 Mayıs ayının ilk haftası gerçekleşecek törende ödüllerini alacaklar.

    Yarışmanın moderatörlüğünü, ünlü radyo-TV program yapımcısı ve sunucusu Doğan Aybay yapacak.

    Bugüne kadar Pirelli, Nestle, Abbott, ING BANK, Turkcell, Ford, Microsoft, Doğuş Oto gibi farklı sektörlerden firmaların katıldığı “Ofisten Mutfağa” yarışmasında 2018’in birinci olan Flormar Pretty Chefs ekibi, Emirates katkılarıyla gurme gezginlerin gözdesi, alışverişin kalbi Dubai’de, Radisson Blu Hotel Dubai Waterfront’ta konaklayarak unutulmaz bir gurme deneyim yaşama şansına sahip oldu. 2019’da  “4.Ofisten Mutfağa” birincilerini ise yine eşsiz bir yurtdışı gurme seyahati bekliyor.

    Detaylar çok yakında www. ofistenmutfaga. coma dresinden açıklanacak olup bilgi almak için basvuru@ofistenmutfaga. com  adresine mail atılabilir.

    Yemek ustaları tarafından değerlendirilecek

    Yarışmada şirket ekiplerinin hazırladığı menüleri, alanının usta isimlerinden oluşan bir jüri değerlendirecek. İşletmeci, yemek yazarı, gurme rehber Elif Edes Tapan, executive şef Claudio Chinali, işletmeci Dayk Miricanyan, yemek yazarı Müge Akgün, şef Danilo Zanna, işletmeci, şef Özgür Aşçıoğlu, yemek yazarı, mutfak danışmanı, TV programcısı Sedef İybar gibi isimlerin de jüriler arasında olduğu yarışmanın final etabında her sene olduğu gibi ünlü gurmeler de jüri özel konukları olarak yer alacak. Jüri, ekip çalışması, menü uygulama, gıda güvenliği ve hijyen, zaman yönetimi, yaratıcılık, sunum, başlangıç, ana yemek, tatlı kategorilerinde değerlendirme yapacak.

    Yarışmalar ile şirketler verimliliğini sürdürebilecek 

    “Ofisten Mutfağa”; Citibank, Astra Zeneca, Pirelli, Nestle, Abbott, Anadolubank, ING Bank, Jotun, Avea, Tüpraş, Netaş, İpsos KMG, TTNET, Turkcell, Ford, Microsoft, Doğuş Oto, Şişe Cam, Hürriyet, Eczacıbaşı, Ericsson,3M, Vodafone, Cocacola, KPMG,Vestel, Bosch, Anadolu Sigorta, Finansbank, Alcatel lucent, Odeabank, Garanti, Beymen, Vestel, gibi büyük şirketlerin yoğun ilgi ve katılım gösterdiği “Ofisten Sahneye” yarışmasını 8 yıldır başarıyla gerçekleştiren HY Tanıtım’ın projesidir.

    HY Tanıtım Kurucusu Hakan Yanar, kurumsal firmaların çalışanlarına yönelik yaptığı “Ofisten Mutfağa” ve “Ofisten Sahneye” projelerine ek olarak şirketlerden gelen yoğun talep sonucunda “Ofisten Tiyatro” projesi için hazırlıklara şimdiden başladı. Hakan Yanar, söz konusu projeler ile firmaların kolektif bilincini yaratmayı, yaratıcılığı teşvik etmeyi ve takım ruhunu ateşleyerek firmaların verimliliklerinde sürdürebilirliklerini desteklemeyi hedefliyor. Yaratıcı bir rekabet ortamında eğlenceyi sağlayan yarışmaları, çalışanların ortak karar verme ve insiyatif kullanma becerilerini geliştiriyor ve çalışanlar arasında “Biz” kültürünü de güçlendiriyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.