DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2496,864
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    40. Yapı Fuarı 82.427 ziyaretçiyi ağırladı

    40. Yapı Fuarı 82.427 ziyaretçiyi ağırladı
    30.05.2017
    A+
    A-

    23 – 27 Mayıs’ta düzenlenen 40. Yapı Fuarı – Turkeybuild İstanbul, 100.000 m2 kapalı ve açık alanda, 1.000’in üzerinde katılımcı firmanın sergilediği 18.640 ürünü 82.427 ziyaretçiyle buluşturdu.

    Fuar kapsamında düzenlenen 40. Yıla özel, 40 farklı etkinlikte, dünyaca ünlü ödüllü mimarlar, dünyanın dört bir yanından gelen konusunda uzman konuşmacılar; gayrimenkul, yeni ürün, inovasyon, tasarım, mimarlık, yeni iş fırsatları, yapı sektörünün geleceği, sürdürülebilirlik, iş güvenliği, pazarlama ve kariyer konularını sektörün gündemine taşıdı.

    YEM Fuarcılık tarafından düzenlenen ve 40 yıldır yapı sektörünün uluslararası zirvesi olan Yapı Fuarı – Turkeybuild İstanbul 23 – 27 Mayıs 2017 tarihleri arasında Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirildi. Yapı Fuarı – Turkeybuild İstanbul, uluslararası etkinlikleri ve yarattığı iş fırsatları ile bu yıl da yerli ve yabancı sektör profesyonellerinin ilgi odağı oldu. 40 yıldır sektöre olan katkısını artırarak devam eden fuarda 100.000 m2 kapalı ve açık alanda, 1.000’in üzerinde katılımcı firma, 18.640 ürün ve hizmetiyle katıldı. Sektöre yeni iş ve işbirliği fırsatları kazandıran, sektör profesyonellerine bilgi akışı sağlayan Yapı Fuarı- Turkeybuild İstanbul’u bu yıl 82.427 kişi ziyaret etti.

    Yapı Fuarı-Turkeybuild İstanbul’un devam ettiği beş gün boyunca sektörün ilgi odağı olduğunu belirten ITE Turkey Yönetim Kurulu Üyesi ve YEM Fuarcılık Genel Müdürü Burcu Başer, açıklamasının devamında şunları aktardı:
    “82.427 yerli ve yabancı ziyaretçisiyle bu yıl da sektörün en büyük fuarı olarak başarıyla gerçekleşen fuarımıza gösterdikleri ilgiden dolayı tüm katılımcı ve ziyaretçilerimize teşekkür ediyoruz.

    40 yıldır Türk yapı sektörünün en büyük zirvesi olan Yapı Fuarı – Turkeybuild İstanbul ile sektöre yeni pazarlar ve bilgi akışı sağlamayı misyon edindik. Ülke ekonomisi için bu denli önem taşıyan yapı sektörüne sağladığımız katkıyı artırmak amacıyla, çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bu amaçla, Yapı Fuarı – Turkeybuild İstanbul, “İş Geliştirme Platformu” etkinlikleri kapsamında, “Konuk Bölge Projesi”nde, bu yıl, hızlanan bir ekonomik büyümeye sahip olan Kuzey Afrika Bölgesi ülkelerini ağırladık. Ayrıca fuarın 40.yılına özel olarak; mimarlık, gayrimenkul, yeni ürün, yapı ürünlerinin geleceği, sürdürülebilirlik, iş güvenliği, tasarım, pazarlama başlıklarında düzenlediğimiz 40 farklı etkinlikle ise sektör profesyonellerine bilgi akışı sağladık. Gerçekleştirdiğimiz projeler ve etkinliklere olan büyük ilgi, sonraki yıllara yönelik fuar çalışmalarında bize güç veriyor. Bundan sonra da çalışmalarımızı ve yatırımlarımızı sektörümüzü geliştirmek üzere devam ettiriyor olacağız.”

    Konuk Bölge Kuzey Afrika Projesinde Fas, Tunus ve Cezayir Pazarları Değerlendirildi…
    Yapı Fuarı – Turkeybuild İstanbul, “İş Geliştirme Platformu” etkinlikleri kapsamında, “Konuk Bölge Projesi”nde, bu yıl, yeniden toparlanma yaşayan Kuzey Afrika Bölgesi ülkeleri ağırlandı.
    Fuarın ilk günü, Türk inşaat sektörünün önemli pazarlarından biri olan Kuzey Afrika’da, yeni iş fırsatları ve yatırımcıya teşvik sağlayacak platformlar yaratmayı amaçlayan Kuzey Afrika – Türkiye İnşaat Forumu ve İkili İş Görüşmeleri gerçekleştirildi. Bölgeden gelen resmi ve özel satın alma heyetleriyle katılımcı firmalar yeni iş, işbirliği, satınalmalar ve yatırımlar çerçevesinde görüşmeler gerçekleştirdiler.

    Yapı Fuarı –Tukeybuild İstanbul 40. yıla özel 40 etkinlikle sektöre ışık tuttu…
    Dünyanın beş büyük yapı fuarından biri olan, “Türkiye’nin de içinde bulunduğu Balkanlar, BDT ülkeleri, Orta Doğu ve Kuzey Afrika’yı kapsayan bölgenin en büyük yapı malzemeleri fuarı” Yapı Fuarı – Turkeybuild İstanbul’un, sektör profesyonellerine bilgi akışı sağlamayı hedefleyen 40. yılına özel 40 etkinliği ziyaretçiler tarafından yoğun ilgi gördü.
    Fuar süresince düzenlenen etkinliklerde mimarlık, gayrimenkul, yeni ürün, yeni iş fırsatları, yapı ürünlerinin geleceği, sürdürülebilirlik, iş güvenliği, tasarım, pazarlama ve kariyer başlıklarında dünyaca ünlü pek çok önemli isim konuşmacı olarak yer aldı.

    Fuarın 40. yılı nedeniyle düzenlenen kutlama töreninin ardından, geleneksel en iyi stand tasarım ödülleri “Altın Mıknatıs Ödülleri” de fuarda sahiplerini buldu.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.