DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2496,864
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    42 Maslak yeni yılı çoşkuyla karşılıyor!

    42 Maslak yeni yılı çoşkuyla karşılıyor!
    19.12.2018
    A+
    A-

    Dünyada gelişen trendlere göre şekillenen konseptleriyle dikkat çeken 42 Maslak; Gastronomi, alışveriş, eğlence ve sanatın merkezi olarak konumlandırdığı 42 Shopping Mall’da çocuklara yönelik “Sihirbaz Okulu”, yılbaşı alışveriş şenliği, yeni yıl süslemeleri, resim ve heykel atölyeleri gibi etkinlikleriyle 20 Aralık – 10 Ocak tarihleri arasında misafirlerini bekliyor.

    Yeni umutlar ve güzel dileklerle yepyeni bir yıla girerken hem küçüklere hem de büyüklere hitap eden keyifli etkinlikleri ile misafirlerini ağırlayan 42 Maslak Shopping Mall, 2019’u heyecanla karşılıyor.

    Modül İstanbul Yılbaşı Alışveriş Şenliği – “Christmas Pop-Up Event”

    Modül İstanbul, 22-30 Aralık tarihleri arasında Türk Lezzet Müzesi katında yer alacak özel stantları ile yeni yılda sevdikleri için en özel hediyeyi seçmek isteyenleri bekliyor. Modül İstanbul’da ev tekstili, dekorasyon, giyim, çanta, aksesuarlar, özgün takılar, çocuk oyuncakları, ayakkabı gibi çok sayıda farklı markalar ve ürünler yer alıyor.

    Sihirbaz Okulu Çocuk Etkinliği

    Etkinlik dünyasına yepyeni bir akım getiren çocukların eğitici ve eğlenceli dünyası IMAGINEER KIDS Sihirbaz Okulu, hem aktiviteleri hem de tiyatroyu bir araya getiren konsepti ile 22 – 30 Aralık tarihleri arasında, çocuklara sihirli bir dünya sunuyor. Hayallerindeki sihir dünyasına kitaplar ve filmler aracılığıyla ulaşan çocuklar, şimdi o dünyaya adım atacak ve birer sihirbaz olacaklar. Bir seansı 60 dakika süren ve 42 Shopping Mall’un beşinci katında gerçekleştirilecek etkinliğin sonunda çocuklar, Sihirbaz Okulu’nda çektirdikleri fotoğrafları ve kendilerinin tasarlayacağı sihirbaz asalarını alabilecekler.

    “Happy Me” ile Yeni Yıl Kapı Süsü Atölyesi

    Hazırladığı kişiye özel tasarımların yanı sıra özel günlerde çiçekler ve mumlarla mekan süslemeleri yapan “Happy Me” markasının sahibi Zeynep Özçoban, 22 Aralık’ta üç seans olarak yetişkinlere yönelik, ücretsiz kapı süsü yapımı etkinliği gerçekleştirecek. Siz de yeni yılı ışıl ışıl süsler ve güzel dileklerle karşılamak isterseniz rezervasyon için 42 MASLAK Instagram hesabından DM ile veya 42 Shopping Mall danışma noktasından başvuru yapabilirsiniz.

    Masterpiece ile Resim ve Heykel Atölyesi

    İçinizdeki sanatçıyı ortaya çıkararak, yaratıcılığınızı resimde ya da heykelde gösterebileceğiniz bir etkinliğe ne dersiniz? 42 Shopping Mall’un beşinci katında yer alan Art! SPACE’de, 20 Aralık – 10 Ocak tarihleri arasında ücretsiz olarak gerçekleştirilecek etkinliğe rezervasyon yaptırmak için 42 Shopping Mall danışma noktasından ya da 42 MASLAK Instagram hesabından DM atarak başvuru yapabilirsiniz. Ünlü sanatçıların başyapıtlarının katılımcılar tarafından yorumlanacağı, yetişkinlere yönelik atölyeler, hafta içi iki seans, cumartesi günleri de iki seans olmak üzere düzenlenecektir.

    20 Aralık Perşembe 19:00 Heykel

    22 Aralık Cumartesi 12:00 1. Seans Resim, 15:00 2. Seans Ebru

    26 Aralık Çarşamba 19:00 Resim

    27 Aralık Perşembe 19:00 Heykel

    29 Aralık Cumartesi 12:00 1. Seans Ebru, 15:00 2. Seans Heykel

    2 Ocak Çarşamba 19:00 Resim

    3 Ocak Perşembe 19:00 Heykel

    5 Ocak Cumartesi 12:00 1. Seans Ebru, 15:00 2. Seans Heykel

    9 Ocak Çarşamba 19:00 Resim

    10 Ocak Perşembe 19:00 Heykel

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.