DOLAR 32,5211
EURO 34,9605
ALTIN 2433,046
BIST 9782,95
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    51 modacı defilesini görmeden gelinlik almayın

    51 modacı defilesini görmeden gelinlik almayın
    16.02.2018
    A+
    A-

    Gelin Damat Dergisi’nin önerdiği ve etkinlikte ödüllendireceği modacılar, sizin gelinliğinizi de tasarlasın istemez misiniz? Gelinlik modasına yön veren 51 modacının , en özel gelinlik ve abiye tasarımlarıyla yapılacak defileyi izlemeden, bu senenin trend tasarımlarını görmeden karar vermeyin. Hayalini kurduğunuz en özel günde, prensesler gibi olmak istiyorsanız bu etkinliği kaçırmayın.

    51 Modacı 2018 Gelinlik Modasını Gelin Damat Fashion Day’de Belirleyecek

    Gelin Damat Dergisi bünyesinde 3. kez düzenlenen, Türkiye’nin en büyük gelinlik defilesi Gelin Damat Fashion Day 18 Şubat Pazar günü MERCURE HOTEL İSTANBUL TOPKAPI ‘da halka açık ve ücretsiz olarak gerçekleşecek. Bu senenin gelinlik modasını belirleyecek defilede, Best Model Of Turkey birincisi CANSU MELİS KARAKUŞ, TUĞBA ÖZAY, ECE GÜRSEL, SEMA ŞİMŞEK, EBRU ÜRÜN, DENİZ PULAŞ , GİZEM ÖZDİLLİ , ÇİĞDEM ÇELİK gibi birçok ünlü isim podyumda olacaklar.

    Etkinlikte evlenecek çiftelere, çekilişle birçok indirim ve hediyeler de verilecek. Defileler saat 14:00 ‘da başlayacak ve 17:30 ‘da sona erecek. Öncelikli davetiyenizi gelindamat. com adresinden ücretsiz olarak temin edebilirsiniz..

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.