DOLAR 32,3277
EURO 35,1066
ALTIN 2305,172
BIST 9079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    7. ACE of M.I.C.E. Awards Etkinlik ve Toplantı Ödülleri Jüri-Finalist toplantısı başarıyla gerçekleşti

    7. ACE of M.I.C.E. Awards Etkinlik ve Toplantı Ödülleri   Jüri-Finalist toplantısı başarıyla gerçekleşti
    28.12.2018
    A+
    A-

    Her yıl dünyaca ünlü markaları ve etkinlik profesyonellerini ağırlayan ACE of M.I.C.E. Awards Etkinlik ve Toplantı Ödülleri’nin Jüri-Finalist Toplantısı 26 Aralık Çarşamba günü Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı’nda gerçekleşti. Toplantının açılış konuşmaları; Turizm Medya Grubu Başkanı Volkan Ataman, Okan Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanı Profesör Doktor Semih Baskan, Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı Genel Müdürü Handan Boyce, İstanbul Ticaret Odası Yönetim Kurulu üyesi ve ICVB Başkan Vekili Sayın Bahadır Yaşık ve İstanbul Vali Yardımcısı Sayın İsmail Gültekin tarafından gerçekleştirildi.

    Aralarında İstanbul Büyükşehir Belediyesi Turizm Müdürü Halil İbrahim Şan’ın, Türk Hava Yolları’nın üst düzey yöneticilerinin, Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği (TÜRSAB) ve Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) yöneticilerinin, Antalya Tanıtım Vakfı Başkanı Yeliz Gül Ege’nin, Akdeniz Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği (AKTOB) Başkanı Erkan Yağcı’nın, Kurumsal İletişimciler Derneği’nin (KİD) Yönetim Kurulu Üyelerinin, Turizm Otel Yöneticileri Derneği (TUROYD) Yönetim Kurulu Başkanı Ali Can Aksu ve İstanbul Turizm Derneği (İSTTA) Başkanı Halil Korkmaz’ın bulunduğu Türkiye’nin en iyi markalarının üst düzey yöneticileri ve sektör profesyonellerinden oluşan 84 kişilik jüri heyeti noter huzurunda etkinlik endüstrisinin en iyilerini belirledi.

    Sektörü Ödüllendiren Tek Organizasyon
    “Connecting Dots” mottosuyla gerçekleştirilecek 7. ACE of M.I.C.E. Awards Etkinlik ve Toplantı Ödülleri kapsamında firmalar; Etkinlikler ve Etkinlik/Toplantı Yönetim Firmaları olmak üzere 2 ana başlık ve 22 ayrı dalda başvurularını gerçekleştirdiler. Jüri-Finalist Toplantısında, ilk elemelerden geçip son aşamaya kalan 78 finalist, Türkiye’nin en itibarlı ve prestijli ödülüne sahip olabilmek için yarıştı.

    Oscar Tadında Görkemli Tören 3 Nisan’da
    3 Nisan 2019 tarihinde Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı’nda “Connecting Dots” konseptiyle Oscar tadında gerçekleşecek olan görkemli törende, etkinlik ve toplantı sektörünün en iyileri açıklanacak. 7. ACE of M.I.C.E. Awards’ın ışıltılı kırmızı halı seremonisi ve etkileyici sahne şovlarıyla dolu ödül törenine her yıl, iş ve cemiyet hayatından önemli isimler ve kurumsal şirketlerin üst düzey yöneticilerinden oluşan 1900 kişi katılım gösteriyor.

    Kategoriler
    En İyi Incentive Firması, En İyi AVM Etkinliği, En İyi Çocuk Etkinliği, En İyi Etkinlik Teknolojisi, En İyi Teknolojik Altyapı, En İyi Sosyal Sorumluluk Projesi, En İyi Ses Işık, Görüntü Uygulaması, En İyi Sahne Tasarımı, En İyi Stant ve Etkinlik Alanı Tasarımı, En İyi Spor Etkinliği, En İyi Gerilla Etkinliği, En İyi Etkinlik / Toplantı Yönetimi Firması, En İyi Çıkış Yapan Etkinlik / Toplantı Yönetimi Firması, En İyi Etkinlik, En İyi Uyarlama Etkinlik, En İyi Lansman Etkinliği, En İyi Davet Etkinliği,  En İyi Festival, En İyi Konser, En İyi Etkinlik Prodüksiyonu, En İyi Roadshow

    Değerlendirme Kriterleri
    Jüri değerlendirme kriterlerinde; müşterinin verdiği brief, yaratıcılık ve konsept çalışmaları, bütçe aralığı, karbon ayak izi ölçümü, uyarlama bilgisi,  atık yönetimi ve kritik başarı faktörü gibi etmenler öne çıkıyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.