DOLAR 32,5043
EURO 34,706
ALTIN 2492,899
BIST 9524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    8. Gün dizisi tekrarı ne zaman hangi gün saat kaçta

    8. Gün dizisi tekrarı ne zaman hangi gün saat kaçta
    15.04.2018
    A+
    A-

    8. Gün dizisinin 45 bölümünün tekrarı 16 Nisan Pazartesi saat 23:20’de..

    8. Gün dizisinin 4. bölümünün tekrarı 11 Nisan Çarşamba 03:10’da.. 12 Nisan Perşembe saat 01:20’de.. 13 Nisan Cuma saat 01:30’da..

    8. Gün dizisinin 3. bölümünün tekrarı 3 Nisan Salı saat 02:00’da.. 7 Nisan Cumartesi saat 00:45’te..  8 Nisan Pazar saat 02:45’de.

    8. Gün dizisinin 2. bölümünün tekrarı 26 Mart Pazartesi saat 22:00’da.. 27 Mart Salı saat 23:30’da.. 29 Mart Perşembe saat 01:20’de.. 31 Mart Cumartesi saat 13:05’de ve saat 05:10’da…

    ATV’de 19 Mart 2018 Pazartesi günü yeni bir dizi başlıyor: 8. Gün… Saat 20:00’da yayınlanacak dizinin tekrarı aynı gün saat 22:30’d ve saat 02:00’da. 20 Mart Salı saat 23:30’da.. 21 Mart Çarşamba 01:15’te.. 23 Mart Cuma saat 01:15’te.. 24 Mart Cumartesi saat 10:00’da, saat 15:55’de ve 00:20’de.. 25 Mart Pazar saat 15:55’te, saat  00:20’de ve 04:45’te….

    KONUSU
    Bahar, eşi Ahmet’le çok mutlu bir hayat sürer.

    Bahar, eşi Ahmet’le çok mutlu bir hayat sürerken annesi Şehnaz’ın ani ölüm haberiyle perişan olur. Başarılı bir yazılım mühendisi olan Şehnaz ölmeden önce, ülke güvenliği için bir devrim niteliği taşıyan milli jet yazılımını tamamlamış ve bu sayede çalıştığı şirketin gözbebeği olmuştur. Şehnaz, yazılım aktif hale getirilecekken büyük bir sorunla karşılaşır; sisteme sızılmıştır. Bu, Tek kurşun atmadan ülkeyi ele geçirebilecekleri anlamına geliyordur. Şehnaz, bu felakete engel olmaya çalışırken sisteme sızan adamlar tarafından durdurulur ve tuzağa düşürülür. Şehnaz’ın ölüm haberi tüm ülkede büyük bir şok etkisi yaratır. Bahar ise annesinin öldüğüne başta inanmasa da bu durumu kabullenmek zorunda kalır. Şehnaz’ın ölümüne sebep olanlar şimdi Bahar’ın peşindedir; Bahar’a hayatının en kötü gecesini yaşatırlar. Bu karanlık adamların başında Ozan vardır. Tüm hayatı bir anda alt üst olan Bahar, artık yolun sonuna gelmiştir. Bu sefer de karşısına eli kanlı bir mafya eskisi olan Hayati çıkar. Bundan sonra Bahar için hiçbir şey ve hiç kimse eskisi gibi olmayacaktır.

    OYUNCU KADROSU

    Burcu Biricik- Bahar Yüksel
    Onun dünyaya gelişi annesinin baharı olmuş, adı bu yüzden Bahar… Adı gibi hayat dolu, enerjik, uçarıdır Bahar. Mutsuzluk ve dram onun kitabında yoktur. Bulunduğu her yerde neşe ve ilham kaynağı olur. Hesapsız, dümdüz bir kızdır. Annesi sayesinde zenginlik içinde, rahat ve huzurlu bir hayatı olmuştur Bahar’ın. Baba sevgisi nedir bilmemiştir hiç. Ama baba yokluğunu da bir gün bile hissettirmemiştir annesi. Onu dış dünyanın kötülüklerinden uzak tutacak ve en önemlisi onu çok sevecek bir eş bulmuş, Ahmet’le evlenmiştir. Derken bir gün, hayatı alt üst olur ve bilmediği korkularla yüzleşmek zorunda kalır Bahar. Sevdikleri için her şeyi cesurca göze alacaktır bundan sonra. Hayatta kalmak için içindeki karanlık tarafla yüzleşmek,elini biraz kirletmek zorundadır artık.

    Buğra Gülsoy – Ozan Demir
    Annesi ölünce küçük yaşta kimsesiz kalan Ozan’ın hayatta güvendiği tek insan Aziz’dir, ondan başka kimsesi de yoktur. Gözü karadır, zeki adamdır. Etrafında Aziz dışındaki herkes sıradan, gelip geçici kişilerdir. Ta ki hayatında gerçekten birisi vazgeçilmez olana dek.

    Musa Uzunlar – Hayati Şahin
    Hayati, hayata bir sıfır yenik başlayanlardan… Yokluk içinde büyümüş, okuyamamış. Çocuk yaşta çalışmak, ailesine bakmak zorunda kalmış. Hayatın ondan esirgediğini sonra kendi almaya daha çocuk yaşlarda karar verir. Hayati zekasına her zaman çok güvenmiştir. İlk mesleği dolandırıcılık da olsa hiçbir zaman güvenilmez biri olmamıştır. Sözüne sadıktır. Şimdilerdeyse, hayattan hiçbir beklentisi kalmamıştır Hayati’nin.Görev icabı yaşar ama onu da becerememiştir ya… Ölümcül hastalığı kapıda olsa da bu umurunda bile değildir Hayati’nin. Biriyle ne yakın bir ilişkisi, ne de duygusal bir bağı vardır.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.