DOLAR 32,5178
EURO 34,7953
ALTIN 2430,993
BIST 9729,81
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Aborjinlere misafir olmak ister misiniz?

    Aborjinlere misafir olmak ister misiniz?
    24.01.2017
    A+
    A-

    Singapur Havayolları ve Singapur Changi Havalimanı yaptıkları işbirliğiyle, 2017’de büyük indirimler ile Aborjinlerin anavatanı Avustralya’nın, en güzel şehirleri Sydney ile Melbourne’e uçuruyor.

    Bu fiyatlara Aborjinler’i görebilmek büyük keyif…
    Singapur Havayolları, 01 Ocak – 31 Ocak 2017 tarihleri arasında satın alınan, Business ve Ekonomi sınıfı biletlere, Sydney ve Melbourne için özel fiyat avantajları sunuyor. Kampanya kapsamında, Singapur Changi Havalimanı aktarmalı uçulacak Avustralya’ya 729 USD’den başlayan fiyatlarla seyahat edebilirsiniz. Avustralya’nın en güzel şehirlerini doyasıya gezip, Avustralya’nın yerlileri olan Aborjinler’in köyünde daha önce yapmadığınız bambaşka bir seyahati deneyimleyebilirsiniz. Yolcular, kampanya kapsamında satın alacakları biletler ile 01 Nisan – 14 Aralık 2017 tarihine kadar seyahat edebilecekler.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.