DOLAR 32,479
EURO 34,5537
ALTIN 2475,937
BIST 9542
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Acer Aspire 3 modelleri hızlı ve akıcı işlem performansları ile rakiplerinin önünde

    Acer Aspire 3 modelleri hızlı ve akıcı işlem performansları ile rakiplerinin önünde
    16.01.2020
    A+
    A-

    Intel® ve AMD Ryzen™ işlemci seçenekleri; ekranı ve işlem performansıyla dikkat çeken Acer Aspire 3 modelleri, sundukları seri işlem gücü ve çoklu görevlerdeki hızlı performansı sayesinde hem öğrencilerin hem de uygun fiyatlı dizüstü arayan kullanıcıların ilgisini çekiyor.

    Acer’ın Aspire 3 serisi dizüstü bilgisayarları, alacağı cihazın bütçesine uygun olmasını bekleyen; aynı zamanda da günlük görevler, internet, sosyal medya veya eğlence amaçlı kullanımlarda hızlı işlem gücünden ödün vermeyen performans seviyesine ulaşmak isteyen orta seviye kullanıcıların tercihi oluyor. Öğrenciler, ev kullanıcıları veya güçlü konfigürasyonlu bilgisayarının yanında ikinci bir bilgisayar almayı düşünen profesyonellerin ilgisini çeken Aspire 3 serisi, orta seviye bir dizüstünde en çok aranan teknik özellikleri bir araya getirerek, şık ve kolay taşınabilir bir gövdede buluşturuyor.

    Uygun fiyatlı dizüstü serisi Acer Aspire 3, özellikle SSD’li depolama seçenekleri sunan konfigürasyonlarla dikkat çekiyor. Aspire 3 serisindeki modeller, SSD’nin tüm yeteneklerinden sonuna kadar faydalanarak kullanıcılara daha hızlı sıfırdan açılma süreleri sunarken, uygulamalar arası geçişlerde gecikme yaşatmadan aynı segmentteki rakiplerini seri işlem gücü ve çoklu görevlerdeki yüksek performansıyla geride bırakmayı başarıyor.

    Orta Seviyede Üst Düzey Hız

    15,6 inç ekran Full HD çözünürlüklü seçenekleri ile gelen Aspire 3 serisindeki modeller, Intel® Pentium® ve Intel® Core™ i3, i5 ve i7’li seçeneklerle dikkat çekerken, AMD Ryzen™ 3 veya AMD Ryzen™ 5 işlemcili versiyonlar da kullanıcıların beğenisine sunuyor. Aspire 3 serisinde, 8 GB’a kadar RAM, 2 GB’a kadar belleğe sahip harici ekran kartlı modelleri görmek mümkün. 512 GB’a kadar SSD depolama sunan dizüstü bilgisayarlarda kullanıcılar sadece yüksek hızlı işlem gücünün tadını çıkarmakla kalmayacak, SSD’li konfigürasyonların mümkün kıldığı daha sessiz çalışma ve daha düşük güç tüketimi sayesinde uzayan batarya ömrüyle de avantaj elde edebilecekler.

    Konforlu Çalışma Deneyimine Odaklı Teknolojiler

    Sunduğu teknik özelliklerle kullanıcıların hayatını kolaylaştıran Aspire 3’ün Chiclet klavyesi, yuvarlak köşeli tuşlarıyla konforlu kullanım sağlarken, geleneksel dokunmatik yüzeylerden daha hızlı tepki veren Hassas Dokunmatik Yüzey (Precision Touchpad) ise daha etkili çalışmaya yardımcı oluyor. Kullanıcılarının göz sağlığına da önem veren Acer, BluelightShieldTM teknolojili paneli sayesinde renk tonunu ve parlaklığı ayarlayarak göze zararlı olabilecek mavi ışığı filtreliyor. Uzun süreli kullanımlarda yaşanması muhtemel hassasiyetleri bu sayede minimuma düşürüyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.