DOLAR 32,3289
EURO 35,0921
ALTIN 2298,889
BIST 9042,53
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Acer’dan oyunun içinde hissettiren benzersiz bir monitör: Predator Z321QU

    16.07.2019
    A+
    A-

    Yüksek performanslı Predator Z1 kavisli monitör serisinin 31,5 inçlik 1800R kavisli Z321QU modeli sizi oyunun içine alarak, aksiyon ve heyecanı artırıyor. Derinlik hissini artırarak etkileyici bir deneyim yaşatan kavisli monitör, geniş görüş alanı ve izleme açıları sunuyor. G-SYNC teknolojisi monitörün yenileme hızını bilgisayardaki güçlü grafik işlemciyle eşleyerek ekran yırtılmalarını ortadan kaldırıyor ve takılmaları azaltıyor.

    Olağanüstü Görüntü Kalitesiyle Renkler Daha Gerçek

    1800R WQHD (2560 x 1440) ekran, 16:9 en boy oranı ve %99 sRGB renk gamıyla olağanüstü ayrıntılı görüntüler elde ediliyor. Bu sayede düşmanlarınızı kolayca tespit edip yeni dünyaları rahatça keşfetmeniz mümkün oluyor. Hızlı 4 ms GTG (griden griye) tepki süresi ve 165 Hz’ye varan yenileme hızıyla ürün, inanılmaz gerçekçi görüntüler için en akıcı grafikleri oluşturuyor. Ani geçişlerin yaşandığı hızlı aksiyon oyunlarında tüm görüntüler gölgelenme veya bulanıklık olmadan kusursuz şekilde işleniyor. 6 yönlü renk ayarı desteğiyle de akıcı renk geçişleri elde ediliyor, ara tonlardaki renklerin canlı ve gerçekçi kalması sağlanıyor.

    Çoklu monitör sistemleri için ideal

    Predator Z1 serisinin çerçevesiz kavisli tasarımı, 178 derece izleme açıları hiçbir kör nokta bırakmadan kesintisiz görüntü sunarak birden fazla monitör kullanılan sistemler için mükemmel bir çözüm sunuyor. Ergonomik tasarımlı stant ise öne arkaya eğme ve yükseklik ayarı olanakları sayesinde en uygun izleme pozisyonunu bulmayı kolaylaştırıyor. Kullanışlı döndürme özelliği de görüntüleri otomatik bir şekilde dikey ve yatay olarak ayarlıyor. Hızla çıkarma imkânı veren tasarım ile monitörü stanttan ayırıp duvara asmak da mümkün. Kabloları standın içine gizleyerek oyun alanınızı düzenli tutabiliyorsunuz.

    Göz yormayan teknolojisiyle uzun süreli kullanımlar için uygun

    Predator Z1 Monitör’de göz yorgunluğunu azaltan AcerVisionCare™ ve BlueLight Shield™ özellikleri de bulunuyor. Karanlık sahnelerde daha ayrıntılı görüntüler sunan koyuluk iyileştirme ve rakiplerinizi kusursuz bir şekilde vurmanıza yardımcı olan hedef noktası gibi oyun özellikleri de yer alıyor.

    Fiyat ve Bulunabilirlik

    Predator Z1 serisi, Z321QU model monitörün satış fiyatı 5.999TL.

     

    Acer’dan oyunun içinde hissettiren benzersiz bir monitör: Predator Z321QU ile ilgili görsel sonucu

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.