DOLAR 32,5885
EURO 34,7922
ALTIN 2507,852
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Açık havanın yeni gözdesi

    05.09.2019
    A+
    A-

     

    Açık havanın keyfine keyif katan L’unica, 2019 ilkbahar-yaz koleksiyonunda yer alan yeni Balian Oturma Grubu ile dikkatleri üzerine çekiyor. Şıklığı ve rahatlığı bir arada sunan tasarımı, kumaş örgü desenleri ve teak ağacı detaylarıyla estetik bir duruş sergileyen Balian Oturma Grubu, bahçe, balkon ve terasların yeni gözdesi olmaya aday.

     Konforlu ve estetik mobilyalarıyla açık havaya prestij katan L’unica, 2019 koleksiyonunun en dikkat çekici tasarımına sahip üyelerinden Balian Oturma Grubu ile şıklığı ve rahatlığı bir arada sunuyor. Yerden yüksek ayakları ve yumuşak oturumlu minderleri ile bulunduğu mekanların yeni gözdesi olmaya aday Balian Oturma Grubu, küçük alanlar için de en ideal ölçülere sahip. Kumaş örgü desenleri ve teak ağacı detaylarıyla estetik bir duruş sergileyen Balian Oturma Grubu, bahçe, balkon ve teraslara yeni bir kimlik kazandırıyor.

    Sadelikten yana olanların vazgeçilmezi olacak Balian Oturma Grubu, L’unica’nın Türkiye genelinde yer alan 30 farklı bayisinden ve İstanbul Levent’te bulunan showroom’undan temin edilebiliyor.

    Resim

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.