DOLAR 32,5151
EURO 34,9344
ALTIN 2435,144
BIST 9792,7
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Ada mutfaklara Dekton dokunuşu

    Ada mutfaklara Dekton dokunuşu
    04.03.2020
    A+
    A-

    Mutfaklara estetik ve fonksiyonellik katan ada mutfak tasarımları, Cosentino’nun ultra kompakt yüzey markası Dekton ile yeniden yorumlanıyor. Dekton’un tasarım ödüllü Trilium rengi rustik mutfaklara eşsiz bir uyum sağlarken doğal taş görünümlü Aura ise  modern tasarımlara ilham veriyor.  

     

    Mutfaklar yemek hazırlamanın ve yemenin ötesinde koyu sohbetlere ev sahipliği yapmasıyla da yaşam alanlarının en keyifli bölümlerinden birini oluşturuyor. Sıcak ve samimi mutfakların vazgeçilmez unsurlarından biri de ada mutfak olarak bilinen, ortada tezgahın bulunduğu tasarımlar. Bu tezgahlar, yemek hazırlama, pişirme, bulaşık ve yemek yeme gibi bir veya birden fazla amaç için kullanılabiliyor. Diğer yandan mutfağın ortasında yer aldığı için tüm dikkati üzerine çeken tezgahların tasarımı ve kullanılan malzemenin kalitesine özellikle dikkat edilmesi gerekiyor. Cosentino’nun ultra kompakt yüzey markası Dekton ile yaratılan yenilikçi tasarımlar mutfakların havasını değiştirirken çizilmelere, lekelere ve sıcaklıktaki ani değişikliklere karşı üstün direnç gösteriyor.

     

    Rustik ada mutfaklarda Trilium etkisi

    Dekton’un tasarım ödüllü Trilium rengi, oksitlenmiş çeliğin endüstriyel görünümünden ilham alıyor. Yumuşak bir dokunuşa sahip paslı bir görüntü yaratmak için grinin, kahverenginin ve koyu siyahın volkanik gölgelerinin bir birleşiminden oluşan tasarımın açıktan koyuya değişen kontrastı ise yüzeye derinlikli bir görünüm kazandırıyor. Dekton’un ilk ekolojik rengi olan Trilium, rustik mutfaklara eşsiz bir uyum sağlarken modern tasarımlı mutfaklarda da çarpıcı bir etki yaratıyor.

     

    Modern ve yenilikçi mutfaklara doğal taş etkili Aura

    Calacatta mermerinden esinlenen Aura ise taşın estetiğini ve doğallığını bir arada sunuyor. Dekton’un Natural koleksiyonunda yer alan Aura, gri ve yumuşak damarları ve beyaz zeminiyle ada mutfaklara modern ve yenilikçi bir dokunuş katıyor.

     

    Leke ve çiziklere karşı üstün direnç

    Porselen, cam ve kuvars ham maddeleri kullanılarak oluşturulan Dekton yüzeyler, UV ışınlarına, çizilmelere, lekelere, suya ve sıcaklıktaki ani değişikliklere karşı üstün direnç gösterdiği için mutfaklarda kusursuz bir seçenek sunuyor. Dayanıklılığı ve kolay bakım özelliğiyle tezgahların ilk günkü görünümünü uzun yıllar boyunca koruyan tasarımlar, geniş format plaka ve kalınlık çeşitleriyle küçük veya büyük fark etmeksizin tüm ada mutfak tezgahlarında uygulanabiliyor.

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.