DOLAR 32,3274
EURO 35,0816
ALTIN 2292,229
BIST 8979,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Adel Kalemcilik 2 yılda 400 kırtasiyeye ulaştı

    Adel Kalemcilik 2 yılda 400 kırtasiyeye ulaştı
    22.08.2017
    A+
    A-

    Adel Kalemcilik kırtasiyeleri yeni okul dönemine hazırlamak için tam kadro sahaya indi

    Okulların açılmasına sayılı günler kala, Türkiye kırtasiye sektörünün lider markası Adel Kalemcilik, Türkiye’nin dört bir yanındaki kırtasiyeleri 2017-2018 eğitim ve öğretim yılına hazırlamak için sahaya indi. Adel Kalemcilik Genel Müdürü Evrim Hizaler liderliğindeki yönetim ve satış ekipleri, Sahaya İz Bırak projesi kapsamında 200’e yakın Faber-Castell ve Adel satış noktası kırtasiyeyi ziyaret etti. Adel Kalemcilik, yeni okul dönemine “Yeni eğitim-öğretim dönemi Faber-Castell ve Adel kalitesi ve güveniyle başlasın“ mottosuyla girdi.

    Adel Kalemcilik çalışanları, ailelerin ve çocukların güvenilir ve kaliteli Faber-Castell ve Adel ürünlerine kolaylıkla ulaşabilmesi için mağaza ve reyonları yeniden düzenleyip ürünleri yerleştirdi. Adel Kalemcilik, kırtasiyeleri okul dönemine hazırlamayı amaçlayan Sahaya İz Bırak projesiyle 2 yılda 13 ildeki 400 kırtasiyeye ulaştı.

    Ürün güvenliği için 3 bin, ürün kalitesi için 25 bin test

    Adel Kalemcilik’in başarılarının ve büyümesinin ardındaki en büyük gücün, Türkiye’nin dört bir yanındaki kırtasiye satış noktaları olduğunu vurgulayan Adel Kalemcilik Genel Müdürü Evrim Hizaler şunları ifade etti:

    “Adel Kalemcilik hayallerini şekillendirip, renklendirerek hayata iz bırakmak isteyen herkesin yanında olma vizyonu ile hareket eden bir şirket. Çocukların temel davranış biçimlerini kazandığı eğitim sürecinde yer almak, ilk kez ellerine aldıkları kalem ve defterlerin yaratıcısı olmak bize gurur veriyor. Çocuklar ve aileleriyle kurulan bu güçlü bağın arkasında ise binlerce çalışanın emeği var. Bu emeğin aileler ve çocuklarla buluştuğu en önemli nokta iş ortağımız olan kırtasiyeler. Sahaya İz Bırak projemiz, tüketicilerimizin okul alışverişi sırasında en iyi hizmeti almaları ve en iyi ürün deneyimini yaşayabilmeleri için tüm çalışanlarımızla yürüttüğümüz bir proje. Adel Kalemcilik olarak hep beraber sahaya çıkıyor, iş ortağımız kırtasiyelerin okul alışverişi dönemine hazırlanması için kolları sıvıyoruz. Amacımız, yılda ortalama 3 bin ürün güvenliği testi ve 25 bin ürün kalitesi testinden geçen güvenilir ve kaliteli kırtasiye ürünlerimizi en güzel şekilde çocuklarımıza ve ailelerine ulaştırmak.”

    2 yılda 13 il ve 400 satış noktası ziyaret edildi

    Adel Kalemcilik’in Türkiye’nin en başarılı işveren markalarından biri olduğuna dikkat çeken Hizaler,Adel Kalemcilik çalışanlarını ortak bir amaç etrafında buluşturan Sahaya İz Bırak projesi, iş ortaklarımız ve tüketicilerimizle temas etme açısından büyük değer taşıyor. Heyecanımızı ve sorumluluğumuzu tüm iş ortaklarımız ve ekiplerimizle birlikte hissetmemizi sağlıyor. Geride bıraktığımız bu keyifli saha ziyaretleri boyunca ürün stantlarının kurulmasından raf yerleştirmeye, raf etiketi yazmaktan vitrin düzenlemeye bütün süreçlere dahil olduk. Tüm bu çabamız çocuklarımızın ve ailelerinin kaliteli ve güvenilir Faber-Castell ve Adel ürünlerine daha kolay ulaşması için. Tüm öğrencilerimize yeni eğitim öğretim yılında başarılar diliyoruz” diye konuştu.

    Adel Kalemcilik, çalışanların yönetime ve birlikte çalıştıkları kişilere güvendiği, yaptıkları işten keyif aldıkları ve gurur duydukları çalışan markası şirketler arasında yer alıyor. Tüm fabrika çalışanlarından yönetim ekibine, saha ekiplerinden iş ortaklarına kadar tüm departmanlarda ilişkileri güçlendirilmesi ve mükemmel çalışma ortamı sağlanması hedefleniyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.