DOLAR 32,6192
EURO 34,7417
ALTIN 2501,103
BIST 9524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    adidas Originals by Alexander Wang cesur ve çok yönlü yeni serisini sunuyor

    09.12.2017
    A+
    A-

    Kent Meydanı AVM -2 Çarşı Katı’nda bulunan adidas Originals, Alexander Wang iş birliğiyle tasarlanan yeni kapsül koleksiyonunu sundu. Bisiklet kültürü ve rave partilerini çarpıştıran adidas Originals by Alexander Wang, uniseks giysi ve ayakkabı koleksiyonundan oluşuyor.

    Tüm dünyada merakla beklenen adidas Originals by Alexander Wang Koleksiyonu, ters yüz edilen üç bant ve ters çevrilen ikonik adidas Originals logosuyla tabulara meydan okuyarak yola çıkmıştı. Koleksiyonun Türkiye’de satışa sunulan ikinci serisi de bir adım öte gidiyor. Klasik marka motiflerini isyankar bir duruşla yeniden işliyor. Koleksiyonun ilham kaynağı, New Yorkluların en özgün iki alt kültürü olan rave partileri ve bisiklet kültürlerinin çakışması. Bu iki farklı kültürün bir araya gelmesi gibi cesur bir yaklaşım benimseyen koleksiyon, adrenalin ve aşırılıktan besleniyor.

    Her biri günden geceye geçişin bütünleyici birer parçası olarak konumlanan adidas Originals by Alexander Wang ikinci serisi tasarımcının güçlü malzeme anlayışıyla birleşiyor. Güneş sarısı, klasik siyah serinin öne çıkan renkleri olarak; saten, polar, fileli astar materyaller ve güçlü endüstriyel grafiklerle buluşuyor.

    Serideki AW Polar Half Zip ve Jogger parçaları, polar, fileli astar ve endüstriyel grafiklere sahip oversize saten yamalarla yorumlanıyor. Ters logo meydan okumasını sürdüren serideki AW Puffer ise ördek tüyü dolgusuna sahip şeffaf rip stop kumaştan oluşuyor. Serinin imza parçası AW Polar Robe, ‘geceye akarken’ giyilmek için tasarlanmış özgün bir yorum.

    Polar uzun ceket sıcak tutan polar dokusuyla astarlanmış ve sırt bölgesindeki grafikleriyle iddiasını ortaya koyuyor. İş birliğinin imzası olan adidas Originals ters trefoil logosu, sol cebin altına gizli bir şekilde dikilmiş ve bir sürpriz olarak bizi karşılıyor. Kapüşonlu AW Stadium kaban, diz altı kısmı çıkarılabilir AW Adibreak pantolonu ve şortuyla partiye hazırlık için mükemmel bir seçenek olarak karşımıza çıkıyor ve baştan aşağı bütünlük sunuyor.

    adidas Boost yapısıyla, klasik Marathon TR’den ilham alan AW Hike Lo ayakkabı modeli; kalıplı kauçuk dış tabanı ve gösterişli süet sayalarıyla dikkati çekiyor. Küçük noktalarla yorumladığı 3 bantlı motifi vintage görüntü sunarken, ayakkabı dilinin baştan sona kadar görünmesine olanak sağlayan ip yapısıyla modern stilini güncelliyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.