DOLAR 32,3323
EURO 35,1192
ALTIN 2301,228
BIST 9079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Ağaç ev konseptli otellere talep artıyor

    Ağaç ev konseptli otellere talep artıyor

    -Hayatı ‘yükseklerde’ yaşamak: Hotels. com, ağaç ev konseptli otellere olan talebin neredeyse %30 arttığını belirtti
    -Birinci sınıf: Ağaç ev trendini desteklemek üzere Loved by Guests’te yeni ödül kategorisi açılıyor
    -‘Dallanıp budaklanan’ konuklar: Tüm dünyada otel konuklarının üçte biri, ağaçların üzerinde uyumanın hayalini kuruyor
    -En İyi Ağaç Evler: Ağaç evler, uzay gemisi şeklinde veya buz ya da altından yapılmış otellerden daha popüler

    Milyonlarca gerçek misafir yorumlarına göre belirlenen Hotels. com™ Loved by Guests ödüllerinin yardımıyla hayallerinizdeki lüks ağaç ev deneyimini yaşayabilirsiniz. Yeni açılan ‘En İyi Ağaç Ev’ kategorisiyle birlikte 10 muhteşem otel de ödül aldı. Bu oteller, konaklama listenizin üst sıralarına yerleşecek.

    Günümüzün misafirleri yüksekleri hedefliyor ve gökyüzünde bir tatilin hayalini kuruyor. Ayrıca Hotels. com’daki seyahat uzmanları, ağaç evlere olan talepte geçen yıl yaklaşık %30 artış yaşandığını duyurdu*.

    Ağaç evlerin** (%33), bir uzay gemisinde uyumaktan (%28), altından yapılmış bir otelde check-in yapmaktan (%24) veya bir buz otelde konaklamaktan (%23) daha popüler olmasıyla birlikte, Hotels. com konuklar tarafından sevilen en iyi konaklama seçeneklerini belirleyen Loved by Guests ödülünü kazananları açıkladı:
    1.Yüzen sonsuzluk havuzu
    2.Gökyüzündeki Stil
    3.Ağaçlardan denize doğru sallanın
    4.Lüks hayat
    5.Gizemli kaçamak noktası
    6.Yüksek ada yaşamı
    7.Yalın ayak lüks yaşam ve yoga
    8.Ağaç tepelerindeki huzur
    9.Arkansas Macerası
    10.Yağmur ormanında rahatlayın

    Keemala – Tayland

    Değerlendirme puanı: Hotels. com’da 5 üzerinden 4,6

    Bir uçurumun kenarında kendinize ait 30 metrekarelik bir sonsuzluk havuzunda dalış yapmak ister misiniz? Bunu, Phuket’e 40 dakika mesafede bulunan ve ayaklıklar üzerine inşa edilen muhteşem Bird’s Nest ağaç evlerinde yapabilirsiniz. Keemala, büyüleyici ve yemyeşil bir harikalar diyarıdır.

    Bu eşsiz villalarda, muhteşem bir yağmur ormanı manzarasına sahip devasa muson duşları ve bağımsız küvetler bulunuyor. Keemala’da ayrıca plaj, spa tedavisi, gün batımı kokteylleri ve şampanyalı piknikler gibi imkanlar da mevcut. Otelde gecelik 1.552 TL’den başlayan fiyatlarla oda bulmak mümkün.

    Tree Hotel – İsveç
    Değerlendirme puanı: Hotels. com’da 5 üzerinden 4,3


    Bir otel kapısını açmak yerine ona tırmandığınızı hayal edin! Tree Hotel, ilginç ve özel tasarıma sahip çevre dostu ağaç evleriyle stil olanaklarını yükseltiyor. Uzun çam ağaçları arasında bir Aynalı Küp, Kuş Yuvası veya UFO’da uyuduğunuzu düşünün! Ağaç evlerde bulunan özel dev hamaklar sayesinde yıldızları ve Kuzey Işıklarını seyredebilirsiniz. Misafirler, ağaç saunada rahatlama imkanı bulabiliyor, ev yapımı otantik İsveç yemeklerinin tadını çıkarabiliyor veya muhteşem manzaralar için İsveç’in Laponya bölgesi ve Lule Nehri’nin üstünden çelik halatla geçebiliyor. Otelde gecelik 2,018 TL’den başlayan fiyatlarla oda bulmak mümkün.

    Azulik – Adults Eco-Resort & Maya Spa, Tulum – Meksika
    Değerlendirme puanı: Hotels. com’da 5 üzerinden 4,3

    İçinizdeki çocuğu serbest bırakın ve Tulum’un turkuaz denizinin üzerinde sallanın. Bunların hepsini bu lüks plajda bulunan ve yalnızca size özel villada yapın. Azulik, ünlülerle karşılaşılan önemli bir nokta fakat en çekici özelliği büyüleyici villaları. Bu ahşap konaklama yerlerinde muhteşem deniz manzaraları, dış mekanda mozaik küvetler, salıncaklı bir teras ve asma Bali yatağı bulunuyor. Misafirlerimiz, sanatsal performansları izlerken Maya ormanının 12 metre üstüne inşa edilmiş Kin Toh restoranındaki 12 yemekli tadım menüsü ile lüks yemek ve eğlencenin tadını çıkarabilir. Otelde gecelik 933 TL’den başlayan fiyatlarla oda bulmak mümkün.

    Four Seasons Resort – Kosta Rika
    Değerlendirme puanı: Hotels. com’da 5 üzerinden 4,8


    Tepedeki bu vaha, Papagayo Yarımadası’nın altın plajlarına bakıyor. Gerçekten lüks olan bu tatil merkezi, deniz seviyesinin yaklaşık 100 metre üzerinde bulunuyor. Tatil merkezinin süitleri teknik olarak ağaç ev olmasa da büyüleyici orman kanopisinin içinde bulunuyor. Misafirlerimiz, 5 yıldızlı süitlerinde kokteyllerini yudumlarken ve güneşlenirken kendi özel atlama havuzlarının tadını çıkarabilir.

    Burada her gün farklı bir şekilde geçiyor. Misafirlerimiz golf sahasında stres atabilir, çocuklar ise bir doğa kampı macerasına çıkabilir. Otel bir gönüllülük programı düzenleyerek misafirlerimize bölgedeki okulları destekleme ve çevreyi koruma fırsatı da tanıyor. Otelde gecelik 1,743 TL’den başlayan fiyatlarla oda bulmak mümkün.

    Tsala Treetop Lodge, Plettenberg Bay – Güney Afrika
    Değerlendirme puanı: Hotels. com’da 5 üzerinden 4,8


    Bu otel, Güney Afrika’nın tenha bölgelerinde, Garden Route’un kalbindeki ağaç tepelerde bulunuyor. Büyüleyici manzaraya ve gizemli bir çekiciliğe sahip ağaç ev süitler tam anlamıyla lüksün kelime karşılığı. Özel spa banyoları, şömineleri ve hatta sonsuzluk havuzları mevcut. Otel ayrıca, orman zemininin üzerindeki özel bir terasta eşsiz bir yemek deneyimi sunuyor. Burada gösterişli bir kahvaltı yapabilir veya öğle yemeğinizin tadını yavaşça çıkarabilirsiniz. Otelde gecelik 769TL’den başlayan fiyatlarla oda bulmak mümkün.

    Japamala Resort, Tioman Adası – Malezya
    Değerlendirme puanı: Hotels. com’da 5 üzerinden 4,5


    Doğayı tekrar kucaklamak istiyorsanız burası kesinlikle gidilecek bir yer. Tioman Adası’ndaki ormanın alçak arazilerinde bulunan bu otele sadece tekneyle ulaşılabiliyor. Yürüme köprüleri, inanılmaz Güney Çin Denizi manzarasına sahip bu büyüleyici ağaç evleri birbirine bağlıyor.

    Modaya uygun şekilde kırsal bir tarza sahip olan Japamala, doğada yaşamayı seven fakat lüksten vazgeçemeyen misafirlerimiz için tasarlandı. Ağaçlardaki sıcak su havuzlarında rahatlayın, denizin üzerinde kıyıdan 100 metre uzaklıktaki restoranda yemek yemenin tadını çıkarın veya bir orman yürüyüşü yaparak en yakın köye ulaşın. Otelde gecelik 625 TL’den başlayan fiyatlarla oda bulmak mümkün.

    Aqua Wellness Resort – Nikaragua
    Değerlendirme puanı: Hotels. com’da 5 üzerinden 4
    Nikaragua’nın Emerald Sahili’nin yemyeşil tropikal ortamında kendinizi dalga ve tropikal kuş sesleriyle uyanırken bulacaksınız. Buradaki ağaç ev villalarda atlama havuzları, dış mekanda Bali duşları ve her gece güneşin Pasifik’te batışını izlemek için mükemmel ve özel bir teras bulunuyor. Tatil merkezinde örme fenerlerin geceyi aydınlattığı bir sahil restoranı bulunuyor. Muhteşem orman manzarasına sahip, orman yüzeyinin üstünde bulunan bir terasta yoga dersleri veriliyor.
    Otelde gecelik 690 TL’den başlayan fiyatlarla oda bulmak mümkün.

    Silky Oaks Lodge Mossman – Avustralya
    Değerlendirme puanı: Hotels. com’da 5 üzerinden 4,8

    Dünyanın en eski yağmur ormanlarından birinde gençleştirici bir spa deneyimi hayal edin. Mossman Nehri, Daintree Yağmur Ormanı ve Büyük Set Resifi kıyısındaki bu otelde, yağmur ormanı yolları, kristal su birikintileri ve küçük gölcüklerden oluşan bir plaj bulunuyor. Lüks ağaç evlerin büyük verandaları ve hamakları, yağmur ormanı kanopisinin kalbinde yorgunluğunuzu atmak için mükemmel.

    Misafirlerimiz, etrafı açık ağaç ev restoranında akşam yemeğinin tadını çıkarabilir. Otelde gecelik 1.177 TL’den başlayan fiyatlarla oda bulmak mümkün.

    Eureka Springs Treehouses – ABD
    Değerlendirme puanı: Hotels. com’da 5 üzerinden 4,8


    Eğer gözden uzak ve romantik bir kaçamak noktası arıyorsanız gitmeniz gereken yer burası. Bu tatil merkezi, ilginç özellikleri ve eğlenceli ortamıyla adeta saklı bir cevher. Muhteşem bir yeşillikle çevrili ve yer temalı ağaç evler, sedir kütüklerin üstünde duruyor. Böylece misafirlerimiz, Venedik, New York, Santa Fe ve Paris temalı ağaç evlerde konaklayabilir.
    Ağaç tepesinde konaklamak size göre değilse hiç endişelenmeyin: Eureka Springs ayrıca, gizli geçitlere ve Jakuzi kulelerine sahip peri masalı kalelerinde konaklamalar da sağlıyor. Misafirlerimiz, büyülü kozalara benzeyen muhteşem hobbit mağaraları için bile check-in yapabilir. Otelde gecelik 512 TL’den başlayan fiyatlarla oda bulmak mümkün.

    Daintree Eco Lodge & Spa – Avustralya
    Değerlendirme puanı: Hotels. com’da 5 üzerinden 4,6


    Gerçekten rahatlatıcı olan bir yere giderek medeniyetten uzaklaşın. Ağaç ev tarzı odalarda doğayla iç içe olabilir ve Kuzey Queensland’in eski Daintree yağmur ormanları deneyimini tam anlamıyla yaşayabilirsiniz. Lüks villaların ağaç evlerinde sıcak su havuzları bulunur ve misafirlerimiz, yağmur ormanı lagünün üzerinde bulunan büyüleyici restoranda özel bir akşam yemeğinin tadını çıkarabilir. Otelde gecelik 931 TL’den başlayan fiyatlarla oda bulmak mümkün.

    Bu muhteşem ağaç ev otellerinin tümü ve çok daha fazlasına, iOS ve Android mağazalarında bulunan Hotels. com mobil uygulamasından rezervasyon yaptırabilir; sadece birkaç tıklamayla siz de yükseklerde yaşayabilirsiniz. Anlık indirimler ve 10 gece topladığınızda bir gece ücretsiz*** konaklama kazanmak için Hotels. com™ Rewards ile rezervasyon yapmayı unutmayın.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.