DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2496,864
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Ağaç İşleme Makinesi ve INTERMOB Fuarı’nın tüm detayları sektör profesyonelleriyle paylaşıldı

    Ağaç İşleme Makinesi ve INTERMOB Fuarı’nın tüm detayları sektör profesyonelleriyle paylaşıldı
    02.08.2017
    A+
    A-

    Reed Tüyap, 16-19 Mayıs tarihleri arasında Almanya’nın Köln şehrinde gerçekleştirilen İnterzum ve 22-26 Mayıs tarihleri arasında Almanya’nın Hannover kentinde gerçekleştirilen Ligna Fuarı’nda yerini aldı. İki fuarda da dünyanın farklı noktalarından gelen sektör temsilcileriyle bir araya gelme şansı yakalayan proje ekibi, 2017’nin Ekim ayında TÜYAP’ta gerçekleştirilecek Ağaç İşleme Makinesi ve INTERMOB Fuarı’nın yurt dışı tanıtım çalışmalarını da gerçekleştirdi.

    Türkiye’de gerçekleşen önemli fuar organizasyonlarının altında imzası olan Reed Tüyap Fuarcılık, 16-19 Mayıs tarihleri arasında Almanya’nın Köln şehrinde gerçekleştirilen İnterzum 2017 ve 22-26 Mayıs tarihleri arasında Almanya’nın Hannover kentinde gerçekleştirilen Ligna Fuarı’nda bu yıl da yerini aldı.

    Yurt dışında yoğun ilgi…

    Ağaç İşleme Makinesi ve INTERMOB Fuarı’nın proje ekibi, 14-18 Ekim’de TÜYAP İstanbul’da organize edilecek fuarın yurt dışı tanıtım çalışmalarına Almanya’da devam etti. Ağaç İşleme Makinesi ve INTERMOB Fuarı, İnterzum fuar merkezinin girişinde yer alan standı ve dijital kampanyalarıyla fuara gelen sektör profesyonellerinin ilgi odağı oldu. Ligna’da ise İspanya, Fransa ve Tayvan’dan gelen sektör dernekleriyle bir araya gelme şansı yakalayan Ağaç İşleme Makinesi ve INTERMOB Fuarı’nın proje ekibi; Türkiye’den Ağaç İşleme Makinesi ve Yan Sanayisi İş Adamları Derneği’yle de (AİMSAD) buluştu. İki fuarda da ülke pavilyon stantlarını ziyaret eden ekip, yabancı sektör dernekleriyle de bir araya geldi. Ahşap ve mobilya yan sanayi endüstrilerinin Avrasya’daki en büyük buluşma platformu olan Ağaç İşleme Makinesi ve INTERMOB Fuarı’nın tüm detayları sektör profesyonelleriyle paylaşan fuarın proje ekibi, 2017 fuarı kapsamında gerçekleştirilecek yeniliklerden de bahsetti.

    2016’da 30 ülkeden 861 firma ve firma temsilciliğine ev sahipliği…

    Geçtiğimiz yıl Ağaç İşleme Makinesi ve INTERMOB Fuarı, 30 ülkeden 861 firma ve firma temsilciliğini, 120.000 m2 kapalı alanda buluşturarak sektör katılımcılarından tam not aldı. Toplamda 71.581 ziyaretçiyi ağırlayan fuarı, 7.698 yabancı katılımcı ziyaret etti. Yurt dışından büyük ilgi gören ve sektörün önde gelen yerli – yabancı firma ve firma temsilciliklerinin yoğun katılımı ile gerçekleşen fuarda; Avusturya, Belçika, Kanada, Çin, Çek Cumhuriyeti, Danimarka, Fransa, Almanya, Yunanistan, İran, İsrail, İsveç, İtalya, Hollanda, Slovenya, İspanya, Tayvan, Türkiye, İsviçre, Ukrayna, İngiltere, Amerika, Bulgaristan, Güney Kore, Rusya, Finlandiya, Polonya, Portekiz ve Kanada’dan gelen katılımcılar, ürünlerini 5 gün boyunca ziyaretçilere tanıtma fırsatı buldu.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.