DOLAR 32,4794
EURO 34,9418
ALTIN 2436,421
BIST 9716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Ağaoğlu İstanbulluları müzik ve eğlenceye doyuracak

    Ağaoğlu İstanbulluları müzik ve eğlenceye doyuracak
    19.12.2017
    A+
    A-

    İstanbul’da eğlencenin yeni adresi Ağaoğlu Maslak 1453,Türkiye’nin en büyük yılbaşı sokak partisine ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. 31 Aralık Pazar akşamı gerçekleşecek olan partide ünlü sanatçı ve DJ’ler sahne alarak İstanbullulara unutulmaz bir yılbaşı eğlencesi yaşatacak.

    MASLAK 1453’TEKİ 9 SAATLİK EĞLENCEYE 20 BİN KİŞİNİN KATILMASI BEKLENİYOR

    Maslak 1453’ün yılbaşı akşamı saat 18.00’da başlayıp yeni yılın ilk saatleri 03.00’a kadar devam edecek olan partisinin organizasyonunu Poll Production üstleniyor. Partide Hande Yener, Murat Dalkılıç, Merve Özbey ve dünya listelerinde 1.5 yıl Te Ma Etmaje parçası ile fırtınalar koparan Ahmed Binali gibi sevilen sanatçılar en güzel şarkılarını seslendirirken Erdem Kınay, Çağın Kulaçoğlu, Halil Söyletmez, Doğa Konakoğlu ve DJ Fatih Boğalar da muhteşem performanslarıyla bu özel geceye renk katacak. Maslak 1453’teki 9 saatlik sokak partisine 20 bin kişinin katılması bekleniyor.

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.