DOLAR 32,4761
EURO 34,9475
ALTIN 2439,426
BIST 9716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    AGT Parke, bu yaza damgasını vuracak

    AGT Parke, bu yaza damgasını vuracak
    16.06.2017
    A+
    A-

    Kalitesiyle öne çıkan AGT Concept Parke serisi, özellikle seramik yer döşemelerinin tercih edildiği yazlıklarda bile kolay temizlenebilme özelliği, çizilmeye karşı dayanıklılığı sayesinde tercih sebebi olarak mekanların havasını değiştiriyor.

    Bir yaşam alanı için gerekli tüm ahşap çözümleri üreten AGT, yeni parke serisi ile ilgi uyandırmaya devam ediyor. “Yenilik İsteyene” sloganıyla reklam kampanyası yürütülen 10 mm Concept Parke Serisi, çizilmeye karşı dayanıklılığı ve kolay temizlenebilme özelliğiyle benzerlerinden sıyrılıyor. Modern renkleri ve şık görünümüyle dikkat çeken AGT Parke, yazlığını yenilemek isteyenler için de öncelikli bir alternatif oluyor. Genelde kolay temizliği nedeniyle yazlıklarda seramik yer döşemeleri tercih edilse de AGT Concept Parke bu geleneği yıkıyor ve ahşabın sıcaklığını modern yazlıklarla buluşturuyor.

    Reklam Filmi 1 milyon kişiye ulaştı

    Başarılı reklam kampanyasıyla da adından söz ettiren AGT Concept Parke’nin “Yenilik İsteyene” sloganı aracılığıyla izleyiciyle buluştuğu reklam filmi Youtube‘da 1 milyondan fazla kişi tarafından izlendi. Ulusal kanallarda yaygın şekilde yer alan reklamda, bir anne ve bebeği kullanılarak AGT Concept Parke’nin kolay temizlenebilmesi ve çizilmelere karşı dayanıklılığı ön plana çıkarılıyor.

    Modern renkleri ve kalitesiyle 15 yıl garantili

    AGT Concept Parke Serisi,doğal ağaçların birebir fotoğraflarının ileri teknoloji yöntemleri ile özel kağıtlara basılmasıyla üretilen seri, desenleri ile de göz dolduruyor. AC4 sınıfında üretilen 10 mm’lik Concept Serisi, yüksek yoğunluğa ve neme karşı dayanıklı lif levhalardan oluşuyor. Seri; 15 yıl garanti imkanı, yüzey sağlamlığı, yüksek şişme direnci gibi kullanıcı dostu özellikler sunuyor.

    Milano’nun metro duraklarından esinlenerek Loreto, Scala, Moderna, Casella, Dorino ve Centro olarak adlandırılan Concept Parke Serisi, içerdiği alüminyum oksit tanecikleri sayesinde aşınmaya, çizilmeye ve ısıya karşı dayanıklılığa sahip. Kir ve leke dayanımı yüksek parkeler, kolay temizlenmeleri sayesinde hijyenik bir yaşam alanı yaratmanıza yardımcı oluyor.

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.