DOLAR 32,5805
EURO 34,7977
ALTIN 2507,608
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    AGT yeni reklam filmiyle televizyonlarda

    AGT yeni reklam filmiyle televizyonlarda
    15.05.2017
    A+
    A-

    Profilden parkeye, kapı ve duvar panelinden süpürgeliğe kadar bir yaşam alanı için gerekli tüm ahşap çözümleri sunan AGT, yeni reklam kampanyasıyla Concept Parke koleksiyonunu tanıtıyor. “Yenilik İsteyene” sloganıyla hazırlanan reklam filmi, modern renkleriyle öne çıkan 10 mm Concept Parke serisinin çizilmeye karşı dayanıklılığı ve kolay temizlenebilme özelliğini vurguluyor.

    Mobilya bileşenleri sektöründe dünyanın önde gelen şirketlerinden biri olarak faaliyet gösteren AGT, AGT Parke Koleksiyonu için yeni bir reklam kampanyasına imza attı. Kampanya için hazırlanan reklam filminde bir anne ve bebeği kullanılarak, yaşam alanlarında “Yenilik İsteyene” kolay temizlenebilen, çizilmelere karşı dayanıklı parke serisi tanıtılıyor. Ulusal medya reklam kuşaklarında yaygın olarak yayınlanmaya başlanan reklam filmi, Muhabbet Reklam Ajansı imzasını taşıyor.

    15 Yıl garantili parke serisi
    AGT Concept Parke Serisi,doğal ağaçların birebir fotoğraflarının ileri teknoloji yöntemleri ile özel kağıtlara basılmasıyla üretilen seri, desenleri ile de göz dolduruyor. AC4 sınıfında üretilen 10 mm’lik Concept Serisi, yüksek yoğunluğa ve neme karşı dayanıklı lif levhalardan oluşuyor. Seri; 15 yıl garanti imkanı, yüzey sağlamlığı, yüksek şişme direnci gibi kullanıcı dostu özellikler sunuyor.
    Milano’nun metro duraklarından esinlenerek Loreto, Scala, Moderna, Casella, Dorino ve Centro olarak adlandırılan Concept Parke Serisi, içerdiği alüminyum oksit tanecikleri sayesinde aşınmaya, çizilmeye ve ısıya karşı dayanıklılığa sahip. Kir ve leke dayanımı yüksek parkeler, kolay temizlenmeleri sayesinde hijyenik bir yaşam alanı yaratmanıza yardımcı oluyor.

    Reklam filminin künyesi
    Reklamveren: AGT
    Reklamveren Yetkilileri: Şirzat Subaşı, Özge Sipahioğlu, Burak Görpe, Tolga Dumrul, Elif Özlü, Efe Suyek
    Reklam Ajansı: Muhabbet
    Kreatif Direktörler: Emrah Karpuzcu, Kenan Ünsal
    Yaratıcı Ekip: Burak Kunduracıoğlu, Selin Uğur, Roksan Sarıoğlu, Ahmet Faruk Kaval
    Stratejik Planlama: Sedcan Altundal
    Ajans Prodüktörü: Levent Köstepen
    Müşteri İlişkileri: Türkü Yaka
    Prodüksiyon Şirketi: Tesla Film
    Yönetmen: Kenan Ünsal
    Müzik: Gaip’ten Sesler

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.