DOLAR 32,3304
EURO 35,0605
ALTIN 2285,078
BIST 8981,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    AGT yenilik isteyenleri bu kez Yapı Fuarı’nda buluşturuyor

    AGT yenilik isteyenleri bu kez Yapı Fuarı’nda buluşturuyor
    24.05.2017
    A+
    A-

    Mobilya bileşenleri sektörünün öncü isimlerinden AGT, trendleri belirleyen yeni ürünleriyle Türkiye’nin en önemli fuarlarından biri olan Yapı Fuarı-TURKEYBUILD’de yerini aldı. Bir yaşam alanı için gereken tüm ahşap çözümleri sunan AGT, Yapı Fuarı’nda en yeni kapı, parke, süpürgelik ve duvar paneli serilerini ziyaretçilerle buluşturuyor.

    Yapı sektörünün ulusal ve uluslararası temsilcilerine ev sahipliği yapan Yapı Fuarı-TURKEYBUILD, 23-27 Mayıs tarihleri arasında Tüyap Beylikdüzü’ndekapılarını açtı. 40. Yılında Türkiye’den ve dünyadan yapı sektörünün önemli temsilcilerini ağırlayan fuarda Türk mobilya bileşenleri sektörünün öncü ismi AGT de, trendleri belirleyen yenilikçi ürünlerini tanıtıyor.

    AGT, yeni reklam kampanyasıyla da Concept Parke koleksiyonunu tanıtmaya devam ediyor. Ulusal ve dijital medya reklam kuşaklarında yayınlanmaya devam eden film; yaşam alanlarında yenilik isteyenleri kolay temizlenebilen, çizilmeye karşı dayanıklı AGT Concept Parke ile buluşturuyor.

    Doğal ağaçların birebir fotoğraflarının ileri teknoloji yöntemleri ile özel kağıtlara basılarak üretilen seri, desenleri ile de göz dolduruyor. AC4 sınıfında üretilen 10 mm’lik Concept Serisi, yüksek yoğunluğa ve neme karşı dayanıklı lif levhalardan oluşuyor. Seri; 15 yıl garanti imkanı, yüzey sağlamlığı, yüksek şişme direnci gibi kullanıcı dostu özellikler sunuyor. Milano’nun metro duraklarından esinlenerek Loreto, Scala, Moderna, Casella, Dorino ve Centro olarak adlandırılan Concept Parke Serisi, içerdiği alüminyum oksit tanecikleri sayesinde aşınmaya, çizilmeye ve ısıya karşı dayanıklılığa sahip. Kir ve leke dayanımı yüksek parkeler, kolay temizlenmeleri sayesinde hijyenik bir yaşam alanı yaratmanıza yardımcı oluyor.

    Ar- Ge’ye büyük önem veren ve bu doğrultuda geçtiğimiz yıl Antalya’nın ve Ağaç Mamülleri ve Orman Ürünleri Sektörü’nün ilk Ar-Ge merkezini kuran AGT’nin, üstün yalıtım performansına sahip 30 ve 60 dakikalık yangına dayanıklı kapıları fuarın ilgi çeken ürünleri arasında yer alıyor. Benzersiz yüzeyi, 2017 trendlerine uygun renk alternatifleriyle yeni Soft Touch Düz, Elite, Yeni Patara ve Royal kapılar, bu yılın en iddialı modelleri olarak görücüye çıktı. Mevcut Natura ve Trend modellerin yanı sıra yeni; Serena, Yeni Likya ve Yeni Myra kapılar bu yılki kombinlerin daha şimdiden en şık tamamlayıcıları oldu.

    Yapı Fuarı’nın 40 yıldır sürekli yükselen bir grafiğe sahip olduğunu dile getiren AGT Genel Müdürü Şirzat Subaşı “Bu fuar, pazarda yer alan markalara önemli fırsatlar sunuyor. AGT olarak, her yıl olduğu gibi 2017 için de fuardan beklentimiz yüksek. Ürün gamımızın bu seneki yıldızlarından 10 mm Concept Parke Serisi duvar paneli ve süpürgelik serilerimizle ve yeni kapı modellerimizin yer alacağı özel tasarım standımızda sektör temsilcileri ile bir araya gelmek için sabırsızlanıyoruz. Üstün yalıtım performansına sahip 30 ve 60 dakikalık yangına dayanıklı kapılarımızla Yapı Fuarı’nın ilgi odağı markalarından olmayı planlıyoruz” dedi.

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.