DOLAR 32,541
EURO 34,7987
ALTIN 2437,031
BIST 9722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Ahmet Misbah Demircan Erzincanlıların gönüllerini feth etti

    Ahmet Misbah Demircan Erzincanlıların gönüllerini feth etti
    02.08.2017
    A+
    A-

    Beyoğlu’nda yaşayan Erzincanlıları köylerinde ziyaret eden Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, dört günde Refahiye, İliç, Kemaliye ve Kemah ilçelerine bağlı 30 köye giderek köy sakinleriyle buluştu. Beyoğlu’ndan Erzincan’a kurduğu gönül köprüsü ile Erzincanlıların gönüllerini feth eden Başkan Demircan, “Anadolu’yu keşfettim, Erzincan’ı keşfettim. Fırat’ı burada yaşama fırsatı buldum. Anadolu insanımızın ruhu bir başka, İstanbul’la kurdukları ilişki bir başka. Çok mutlu oldum.” dedi.

    Anadolu ziyaretlerini sürdüren Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, Beyoğlu’nda ikamet eden vatandaşları kendi topraklarında ziyaret etmeye devam ediyor. Bu sene ilk ziyaretini memleketi Rize’ye gerçekleştiren Başkan Demircan’ın ikinci durağı Erzincan oldu. Dört gün süren ziyaretinin ilk gününde Erzincan’da faaliyet gösteren iş adamları ve STK temsilcileriyle bir araya gelen Başkan Demircan, daha sonra Başkan Yardımcıları, Meclis Üyeleri ve Beyoğlu’nda yaşayan Erzincanlılarla birlikte Refahiye, İliç, Kemaliye ve Kemah ilçelerine bağlı 30 köyü ziyaret ederek Erzincanlıların gönüllerini fethetti.

    FIRAT’I BURADA YAŞAMA FIRSATI BULDUM
    Dört gün süren Erzincan ziyaretini değerlendiren Başkan Demircan, Erzincan’ın Refahiye, İliç, Kemaliye ve Kemah ilçelerine bağlı 30 köyünü ziyaret ettiklerini belirterek, “Beyoğlu’nda özellikle İstiklal Caddesi ve çevresinde yüzlerce yıldır gerçek Beyoğlu’nu yaşayan Erzincanlı vatandaşlarımızı yaşadıkları yerde, memleketlerinde görmeyi çok arzu ediyordum. Açıkçası tahmin ettiğimden çok daha farklı bir derinlik, çok daha farklı bir ilişki gördüm. İstanbul’un Beyoğlu’su ile Erzincan’ın ilçeleri arasındaki bu ilişki yüzlerce yıla dayanıyor. Anadolu’yu keşfettim, Erzincan’ı keşfettim. Fırat’ı burada yaşama fırsatı buldum. Çok mutlu oldum.” dedi.

    GÜZEL BİR HATIRA İLE DÖNÜYORUZ
    Başkan Demircan, “Erzincan’ı bilmeyen vatandaşlarımızın gelip bu ilçeleri görmeleri, Anadolu’yu iyi tanımaları açısından önemli. Başta Valimiz olmak üzere, Belediye Başkanlarımıza, yerel aktörlere, derneklere ve MÜSİAD’ımıza teşekkür ediyorum. Gerçekten büyük emek verdiler. Anadolu insanımızın ruhu bir başka, İstanbul’la kurdukları ilişki bir başka. Sayın Başbakanımız Binali Yıldırım’ın doğduğu Kayı Köyü’ne de gittik, gördük. Güzel bir hatıra ile dönüyoruz. Bütün Erzincan’da hemşerilerime, Beyoğlulu hemşerilerime sevgilerimi ve saygılarımı sunuyorum.” ifadelerini kullandı.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.