DOLAR 32,5738
EURO 35,0189
ALTIN 2432,075
BIST 9770,16
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Ahşabın en doğal hali Natura Serisi ile huzurlu ve sağlıklı bir yaşamın kapıları aralanıyor

    Ahşabın en doğal hali Natura Serisi ile huzurlu ve sağlıklı bir yaşamın kapıları aralanıyor
    03.12.2018
    A+
    A-

    Yaşam alanlarına ahşabın en doğal ve yalın halini taşımayı amaç edinen Kastamonu Entegre’nin yeni serisi Natura, etkileyici yüzey ve renk tonları ile ön plan çıkıyor. Doğallığa önem veren kullanıcılara hitap eden seri, sade ve huzurlu yaşam alanlarına ihtiyaç duyanların tercihini oluşturuyor.

    Kastamonu Entegre’nin yeni serisi Natura, ahşabın doğal dokusunun yüzeye birebir yansıtıldığı özel bir koleksiyonu oluşturuyor. Serinin sahip olduğu bu doğal doku gerek geleneksel gerekse modern tarzda dekore edilen evlerde aynı zamanda zamansız bir şıklık sağlıyor. Seride trend yaratan Merkür, Venüs, Samara, Odesa, Nepal, Aral ve Tibet olmak üzere yedi farklı seçenek bulunuyor.

    Dekorasyonun vazgeçilmez unsurları arasında yer alan ahşap estetiğinin en özgün ürünlerini içeren Natura, doğala en yakın ahşap görünümü ile öne çıkıyor. Serinin mekanlarda kullanımı, doğa ile uyumu ve ekolojik avantajları sayesinde birçok açıdan fayda sağlarken, hem estetik hem de sağlıklı bir yaşam alanı oluşturuyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.