DOLAR 32,5764
EURO 34,7906
ALTIN 2501,145
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Ahşap ve yeşilin eşsiz armonisi Alito Yatak Odası ile evinizde

    Ahşap ve yeşilin eşsiz armonisi Alito Yatak Odası ile evinizde
    10.08.2017
    A+
    A-

    En özel anlar ‘detaylarda’ saklıdır. Güzel bir sabahın yüzünüzde bıraktığı gülümseme mesela, mutlu biten bir günden geri kalanlar ya da… Hayata dair en özel anların detaylarda saklı olduğu fikriyle yola çıkan Loda, tasarımlarına da aynı fikirle hayat vermeye devam ediyor. Loda, Alito Yatak Odası’yla en özel detayları tek bir tasarımda buluşturarak yatak odanızın yıldızı olmaya hazırlanıyor.

    En özel detaylarla yıldızlaşan bir tasarım…

    Alito Yatak Odası, doğanın en özel renklerini en cesur haliyle yatak odanıza davet ediyor. Tabiatın ilham kaynağı yeşil ile ahşabın yalın dokusunu eşsiz bir armoniyle sunan Alito, yaşam alanlarında farkı hissetmek isteyenlere özel bir seçenek sunuyor.

    Rafine çizgilerin ön planda olduğu Alito, sakin ve huzurlu bir yatak odası için gereken tüm detaylara sahip. Ahşabın kusursuz dokusunun korunduğu dış yüzeyler, karyolasında kullanılan yeşil döşeme ve metal ayak detayları… Üstelik fonksiyonel özellikleriyle kullanım kolaylığı sağlarken şıklıktan da ödün vermiyor. Geniş depolama imkanı sunan gardırop, şifonyer ve komodinleriyle evin tüm yükünü üstlenirken estetik dokunuşlarla da özel birer detay olarak yerini alıyor.

    Tasarımdaki özgün bakış açısıyla farkını ortaya koyan Loda, bu seride sade ve dingin bir çizgi benimserken renk ve nüanslarla ters köşe yapmayı ihmal etmiyor. Koyu ahşap kaplamalara yeşilin ilham veren enerjisiyle karşılık verirken keskin ve maskülen hatlarıyla modern zamanların minimal anlayışına göndermede bulunuyor. Alito Yatak Odası, tüm bu özellikleriyle evinizin en özel alanı olmaya geliyor.

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.