DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2496,864
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Aile boyu mutluluk Happy Meal menülerinde

    Aile boyu mutluluk Happy Meal menülerinde
    14.01.2020
    A+
    A-

    McDonald’s Türkiye, Happy Meal menüleriyle bu kez sadece çocuklara değil ailelerine de farklı bir oyun deneyimi yaşatıyor. Happy Meal, Hasbro oyuncaklarıyla eğlenceli ve kaliteli anların adresi oluyor.

    McDonald’s Türkiye, Happy Meal menüleriyle çocukların oyun dünyasını renklendirmeye, eğlendirirken öğretmeye devam ediyor. Happy Meal menülerinde bu kez çocuklar kadar yetişkinlerin de vazgeçilmez oyun arkadaşı Hasbro oyuncakları ve oyunları yer alıyor. Yeni oyuncak serisi, ailelerin çocuklarıyla birlikte keyifli zaman geçirmesini sağlayan ürünlerden oluşuyor. Hem çocuklar hem de büyükler kazanmak için tatlı bir rekabete girerken strateji kurma becerilerini geliştiren masaüstü oyunlar da farklı bir deneyim yaşatıyor.

    McDonald’s’ın çocukların gelişimine büyük önem verdiğini kaydeden McDonald’s Türkiye Pazarlama Direktörü Elif Göktaş, “Happy Meal menülerinin yanında sunduğumuz oyuncaklarla, çocukların hem hayal dünyalarını hem de yaratıcılıklarını geliştirmelerine yardımcı olmayı amaçlıyoruz. Yeni oyuncak serimizle çocukları aileleri ile birlikte eğlenceli anların tadını çıkarmaya davet ediyoruz. Mutluluğun adresi Happy Meal ile aile boyu mutluluk yaşatıyoruz” dedi.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.