DOLAR 32,5675
EURO 34,8527
ALTIN 2435,856
BIST 9736,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Air France Travel Plus Awardsʹdan ödül kazandı

    Air France Travel Plus Awardsʹdan ödül kazandı
    24.05.2019
    A+
    A-

    Air France La Première seyahat kiti Travel Plus ödülü almaya hak kazandı. Hamburg’daki Aircraft Interiors Expo’da düzenlenen ödül töreninde Air France, La Première kabinde sunulan seyahat seti için ‘En İyi Birinci Sınıf Unisex Seyahat Kiti’ ödülü aldı.

    Uluslararası ölçekte havayolu şirketlerinin seyahat setlerini her yıl düzenli olarak ödüllendiren Travel Plus organizasyonu, Air France’ı ödüllendirdi. Hamburg’da düzenlenen ˮTravel Plus Awardsˮ ödül töreninde, Air France La Première seyahat kiti “En İyi Birinci Sınıf Unisex Seyahat Kiti” ödülünün sahibi oldu.

    2019’un başından bu yana Air France, müşterilerine La Première kabinde yeni bir seyahat kiti sunuyor. “Mocha glacé” ve “Fransız grisi” ile iki farklı renge sahip olan deri görünümlü ve mıknatıs tutuculu bu seyahat kiti, Air France’ın La Première müşterilerine sunmak istediği eşsiz deneyimi üç kelimeyle özetliyor: ayrıcalıklı olma, zarafet ve kişiselleştirme.

    Yolcuların uçuşları boyunca ihtiyaçları olacak pek çok ürünü en özel şekilde sunan La Première seyahat kiti; yüz, vücut ve saç bakımı yelpazesinden seçkin ürünlerin yanı sıra, gece maskesi, kulak tıkacı, kulaklık kılıfı, kalem gibi faydalı ürünlerden oluşuyor.

    Her altı ayda bir yenilenen Air France La Première kiti, uçuştan sonra eve götürmek için gerçek bir hediye olarak tasarlandı.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.