DOLAR 32,5303
EURO 34,8394
ALTIN 2428,271
BIST 9645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    AIR Telekomünikasyon Çözümleri, Bilişim 500’de kategori lideri oldu

    19.07.2019
    A+
    A-

    Yerli Ar-Ge faaliyetleriyle dünyanın lider üreticilerinin donanımlarını katma değerli çözümlere dönüştüren AIR Telekomünikasyon Çözümleri (AIR), Türkiye’nin ilk 500 bilişim şirketini belirleyen Bilişim 500 Plus Ödül Töreni’nde Sistem Entegratörü ve İş Ortağı kategorisinde Telekomünikasyon Altyapı Donanımı alanında birincilik ödülü aldı.

    Şirketlerin mobilite, bilgi teknolojileri ve güvenlik alanlarındaki ihtiyaçlarına yönelik Ar-Ge çalışmaları yaparak dünyanın öncü iletişim ekipmanı üreticilerinin donanımlarını iş dünyasının ihtiyaçlarına uyarlayan AIR Telekomünikasyon Çözümleri (AIR), bu yıl 20. kez Türkiye’nin en büyük 500 bilişim şirketini açıklayan Bilişim 500 Plus Ödül Töreni’nde kategori lideri oldu. Bilişim 500 “Sistem Entegratörü ve İş Ortağı” kategorisinde “Telekomünikasyon Altyapı Donanımı” alanında birincilik ödülüne layık görülen AIR, aynı kategoride “Kurulum, Bakım, Destek” alanında ilk 15 şirket arasına girmeyi başardı.

    Dünyada öncü donanımlar, yerli Ar-Ge ile iş dünyasına entegre oluyor

    İTÜ ARI Teknokent ofisi başta olmak üzere İstanbul Tekstilkent, Ankara, Dubai, Basra, Bakü ve Varşova ofislerinde alanında yetkin mühendislerden oluşan güçlü ekibiyle Ar-Ge faaliyetlerini sürdüren AIR, sistem entegratörü olarak dünyanın lider donanım üreticilerinin ekipmanlarını iş dünyası için katma değerli çözümlere dönüştürüyor. Gelirlerinin üçte birini ihracattan elde eden AIR, Bilişim 500 “Donanım İhracatı” kategorisinde de ilk 15 şirket arasında yer aldı.

    Bilişim 500 Plus Ödül Töreni’nde sahnede ödülü kabul eden AIR Telekomünikasyon Çözümleri İş Geliştirme ve Satış Direktörü Levent Ergün, “İş dünyasının haberleşme ihtiyacı her geçen gün artıyor. AIR olarak donanım gibi zorlu bir segmentte yerli Ar-Ge faaliyetlerine öncülük etmekten gurur duyuyoruz. Bilişim 500’de elde ettiğimiz bu başarının arkasında, tecrübeli mühendislik ekibimiz ve Türkiye geneline stratejik biçimde yayılan kanal yapımız bulunuyor.” diye konuştu.

     

    AIR Telekomünikasyon Çözümleri ile ilgili görsel sonucu

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.