DOLAR 32,5061
EURO 34,8465
ALTIN 2474,752
BIST 9530,47
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Ajandam ve Aile Takvimi ile 2019 dolu dolu geçecek

    Ajandam ve Aile Takvimi ile 2019 dolu dolu geçecek
    04.12.2018
    A+
    A-

    Çocukların hayal gücünü geliştirmeye öncelik veren abm Yayınevi’nin çıkardığı yeni Ajandam ve Aile Takvimi dolu dolu geçecek 2019’un müjdesini veriyor. Çocuklar Ajandam ile kendilerini keşfederken, Aile Takvimi’nde de aile bireyleriyle gerçekleştirecekleri etkinlikleri planlayacaklar. Ajandam Dolu Dolu Etkinlik Defteri ile çocuklar birbirinden eğlenceli birçok oyun ve etkinlikle karşılaşırken, aile bireyleri Aile Takvimi ile aile içi iletişimini güçlendirecek.

    Çocukların hayal gücünü geliştirmeye öncelik veren abm Yayınevi’nin 2019 yılı için çocukları heyecanlandıracak bir haberi var! Ajandam Dolu Dolu Etkinlik Defteri ve Aile Takvimi sayesinde çocuklar aileleri ile birlikte dolu dolu bir yıl geçirecek. Çocuklar, hedeflerini ve planlarını not etmenin yanı sıra, aile bireyleriyle beraber birbirinden eğlenceli oyun ve etkinliklere dahil olmanın keyfini yaşayacaklar.

    Ajandam 2019 ile Kendini Keşfet!

    Sadece ajanda değil, Dolu Dolu Etkinlik Defteri! Ajandam sayesinde çocuklar hedeflerini ve planlarını not edecek, en sık kullandıkları uygulamalarının ve şifrelerinin kaydını tutacak, günlük, haftalık ve aylık sınav takvimlerini oluşturacak, alışkanlıklarını not edebilecek, özel olarak hazırlanmış sayfalarda kendilerini keşfedecekler. Ajandam’ın içinde yer alan birbirinden eğlenceli birçok oyun ve etkinlik sayesinde 2019 yılı dolu dolu geçecek.

    Birbirinden eğlenceli oyun ve etkinlikler çocukların gelişimine katkı sağlayarak problem çözme yeteneklerini geliştirecek. Çocuklar Ajandam ile kendi yeteneklerini keşfedecekler.

    Yayın Adı: Ajanda 2019 – Dolu Dolu Etkinlik Defteri

    Hazırlayanlar: Ö. Çağla Acar & Göyçen Gülce Karagöz

    Editör: Göyçen Gülce Karagöz

    Resimleyen: Öznur Sönmez

    Genel Yayın Yönetmeni: Ö. Çağla Acar

    Sayfa Sayısı: 196

    Ebat: 16,5 x 21,5

    Etiket Fiyatı: 29,90 TL

    Yayınevi: abm Yayınevi

    Aile İçi İletişimi Güçlendiren 2019 Aile Takvimi

    Mevsim ne olursa olsun ailenizle birlikte gezip dolaşmak, birlikte eğlenmek, bir sürü güzel anılar biriktirmek istiyorsanız 2019 Aile Takvimi tam size göre! Takvimin içinde ailenizle beraber bir yıl boyunca yapabileceğiniz toplam 48 eğlenceli etkinlik yer alıyor. Aile Takvimi’nin içinde her ay sizi bekleyen dört etkinlik, aile içi iletişiminizi güçlendirmek ve beraber keyifli vakit geçirmeniz için hazırlanmış.

    2019 Aile Takvimi, aile üyelerinin de görmesi için programı gün kutucuklarına not almak, takvimde özel günleri ayrıca belirtmek ve etkinlik önerisinde bulunmak gibi özellikleri ile aile bireylerine kullanım kolaylığı da sağlıyor.

    Yayın Adı: 2019 Aile Takvimi

    Hazırlayanlar: Ö. Çağla Acar & Göyçen Gülce Karagöz

    Editör: Göyçen Gülce Karagöz

    Resimleyen: Öznur Sönmez

    Genel Yayın Yönetmeni: Ö. Çağla Acar

    Sayfa Sayısı: 12

    Ebat: 32 x 32

    Etiket Fiyatı: 29,90 TL

    Yayınevi: abm Yayınevi

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.