DOLAR 32,3841
EURO 35,0596
ALTIN 2326,178
BIST 9096,67
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Ajans Press Group’tan yeni hizmet

    Ajans Press Group’tan yeni hizmet
    14.06.2017
    A+
    A-

    Ajans Press Group, sektöre entegre olan hizmetlerini tek bir paket halinde sunarak müşterilerinin tüm ihtiyaçlarını karşılıyor. Dünyada bir ilk olan bu uygulama ile şirketlerin iş dünyasında sahip olabileceği tüm ihtiyaçlar bir çatı altından karşılanma imkânına sahip oluyor.

    1953 yılından günümüze sektöre birçok ilkle ve yenilikle çıkan Ajans Press, hizmetlerini tek çatı altında toplayarak bir paket niteliğinde sunmaya başladı. Medya takibinden kuryeye, sosyal medyadan araştırmaya Türkiye’nin her yerinde hizmet sunan Ajans Press Group, bünyesinde barındırdığı şirketlerle Türkiye’ye ve sektöre katma değer oluşturarak, iş dünyasına daha nitelikli çözümler ve faydalar getirmeyi amaçlıyor.

    İstanbul Üniversitesi Teknokent’inde tüm teknolojik altyapısını üreten firma, kurumların satış ve pazarlama kanallarında karşılarına çıkabilecek tüm zincirlerde paket bir hizmet sunuyor. Satış öncesi, satış, araştırma ve geliştirme faaliyetlerini sunan Ajans Press Araştırma (APA), firmaların outdoor reklam takibinden, potansiyel müşteri araştırmalarına, rut optimizasyon çalışmalarından veri toplama ve analize kadar birçok farklı dalda kurumlara artı değer katacak araştırmalara imza atıyor. Kurumların gönderileri ise bünyesinde bulunan Ajans Press Kurye şirketiyle gerçekleşirken birçok banka şeffaf ve teknolojik bir sistem sağladığı için gönderilerinde Ajans Press Kurye’yi tercih etmekte. Günümüz globalleşen dünyasında ise yapılan halkla ilişkiler ve reklam faaliyetlerinin takibi, analizi ve raporlamasını yapan Ajans Press ve PRNet şirketleri takip ettiği yayın sayıları ve teknolojik altyapılarıyla yapılan PR faaliyetlerinin takibini kolaylaştırıyor. Bülten servisinden arşiv hizmetlerine, kapsamlı analiz raporlamalarından tüm mecraların takibine kadar geleceğe yürümek isteyen kuruluşlara nitelikli bilgiler sunuluyor. Group şirketleri altında yer alan ITS Medya 100 binden fazla internet sitesinin takibi, sayısız video paylaşımı sitesi ve tüm sosyal medyanın yanı sıra raporlama ve analiz hizmetleriyle kurumlara dijital dünyada stratejik danışmanlık hizmeti sunuyor. Kurumların ve markaların ihtiyacı olan tüm hizmetleri tek çatı altından sunan Ajans Press Group tüm bunları kendi teknolojik altyapısını üreten Aptech (Ajans Press Technology) ile sağlamaktadır.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.