DOLAR 32,3294
EURO 35,0702
ALTIN 2297,458
BIST 8984,76
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Ajda Pekkan ve ünlü tasarımcı Zeynep Kartal Nişantaşı’nda showroom açtı

    Ajda Pekkan ve ünlü tasarımcı Zeynep Kartal Nişantaşı’nda showroom açtı
    08.03.2018
    A+
    A-

    Ajda Pekkan ve ünlü tasarımcı Zeynep Kartal, Nişantaşı mağazalarının açılışına katılan Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Abdurrahim Boynukalın’a Türkiye’nin 2024 Avrupa Şampiyonası adaylığını desteklediklerini söylediler…

    Dünyaca ünlü tasarımcı Zeynep Kartal, İngiltere’den sonra Türkiye’deki ilk showroom’unu; cemiyet, sanat ve iş dünyasından isimlerin katıldıkları özel bir davetle Nişantaşı’nda açtı.Zeynep Kartal ve Züleyha Özgül’ün ev sahipliğinde gerçekleşen etkinlikte Zeynep Kartal, muhteşem bir defile de düzenleyerek yeni sezon koleksiyonunu görücüye çıkardı.

    Yurt dışında Türkiye’yi başarıyla temsil eden, Lady Gaga ve Cherly Cole gibi dünya yıldızlarının tercih ettiği Türk tasarımcı Zeynep Kartal, Nişantaşı’ndaki showroom’unun kapılarını moda tutkunu kadınlar için araladı.

    Açılışa katılan Türkiye Cumhuriyeti Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Abdurrahim Boynukalın şunları söyledi: “Bildiğiniz üzere Avrupa Şampiyonası’nda 2024’te adayız. Aday ülkelerle beraber herkesten UEFA’nın istediği ve beklediği bir şey var; sadece bakanlık ve futbol federasyonları tarafından istenen bir Avrupa Şampiyonası adaylığı mı olsun yoksa ülkenin sanatçısı, sporcusu, siyasetçisi, sivil toplum kuruluşları, sosyal girişimciler, iktisadi girişimciler buna dair iradenin bütün toplumun herkesimi tarafından gösterildiğine dair bir çabanın içinde olunan bir adaylık mı olsun? Bugün tabii Ajda Pekkan hanım burda. Kendisi dünya starı. Zeynep Hanım dünyaca ünlü markamız. O da dünya starı, kendileri ile biz konuştuk V atan için millet için bu çalışmanın içerisinde olacaklarını ve defilenin bütün lansmanında hem başlangıcında hem de son kısmında Avrupa Şampiyonası ile alakalı adaylığını ne kadar istediklerine dair ve bunu gösterme adına bir zemin oluşturacaklarını bize söylediler. Gerçekten de harika oldu,hem başlangıçta hem sonda hem defilenin son kısmında formalarını giydiler, 2024 Avrupa şampiyonası yolunda Türkiye’nin adaylığını desteklediklerini ifade ettiler. Güzel bir gün geçiriyoruz. Bundan sonra devam edecek, Bakanlık Türkiye Futbol Federasyonu ve buna benzer büyük sanatçılarımızın sporcularımızın sivil toplum kuruluşlarımızın olduğu büyük kampanyaların tamamında hep beraber adaylık konusundaki irademizi göstermek adına çalışmalarımız devam edecek. Tabii bu konuda Cumhurbaşkanımızın bize ciddi bir talimatı ve yol göstericiliği var. Uzun yıllar boyunca 2002’den itibaren büyük tesisler inşa ediyoruz. Bence Rio’daki olimpiyatlarda doğru düzgün tesis yoktu,Bizim hakikaten lobi konusunda ciddi anlamda eksikliklerimiz var onların hepsini tamamlıyoruz. Cumhurbaşkanımızın liderliğinde, kendisinin imza attığı bir şeyin üzerinde şuan çalışma yapıyoruz.Bizde siyasi liderlerimizin arkasında adaylık konusundaki güçlü adımlarımızı atmaya çalışıyoruz” dedi.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.