DOLAR 32,6056
EURO 34,7037
ALTIN 2522,951
BIST 9524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Akakçe’nin iletişim ajansı belli oldu

    Akakçe’nin iletişim ajansı belli oldu
    28.05.2018
    A+
    A-

    Piar İletişim, Türkiye’nin ilk karşılaştırmalı alışveriş platformu Akakçe’nin stratejik iletişim danışmanlığını yürütecek.

    Piar İletişim, Türkiye’nin ilk karşılaştırmalı alışveriş platformu Akakçe’nin stratejik iletişim danışmanlığını yürütecek. Bu iş birliği kapsamında Piar İletişim, Akakçe’ye içerik üretimi & yönetimi, lider iletişimi, medya ilişkileri ve itibar yönetimi alanlarında hizmet verecek.

    Akakçe, özel olarak geliştirdiği yazılım sistemiyle 2000 yılından bu yana piyasadaki en güncel fiyatları listeleyerek tüketicilere sunuyor. Ayda 5 milyon tekil ziyaretçi tarafından takip edilen Akakçe, elektronikten kozmetiğe, giyimden yapı markete birçok kategoride binlerce satıcıya ait onbinlerce ürünün en ucuz fiyatını, kargo bilgilerini, taksit olanaklarını ve diğer tüm gerekli bilgilerini bir noktada toplayarak tüketici için “akıllı” alışverişin yolunu açıyor.

    “Almadan önce Akakçe” sloganıyla tüketiciye rehberlik etmeyi hedefleyen Akakçe, kısa bir süre önce başladığı “Kolay Sipariş” uygulamasıyla kullanıcılarını bilgilendirme hizmetini bir üst noktaya taşıyor. En uygun fiyat ve satıcı seçimini kullanıcı yerine yaparak alışverişi kolaylaştıran bu uygulama, tüketicinin Akakçe kullanıcı bilgilerine ve kayıtlı adresine ulaşarak tek bir noktadan siparişi hızlıca tamamlamaya yardımcı oluyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.