DOLAR 32,3323
EURO 35,1192
ALTIN 2301,228
BIST 9079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Akasya Asıltürkmen ve ünlü dostları Hilton İstanbul Bosphorus’ta buluştu

    Akasya Asıltürkmen ve ünlü dostları Hilton İstanbul Bosphorus’ta buluştu
    05.12.2018
    A+
    A-

    Şehrin yeme içme alışkanlıklarını değiştiren oteli Hilton İstanbul Bosphorus, gelenekselleşen Beş Çayı seremonisinde bu kez ünlü oyuncu Akasya Asıltürkmen ile sanatçının yakın arkadaşlarını ağırladı. 4 Aralık Salı günü gerçekleşen ve keyifli anlara sahne olan yeni yıl temalı çay saati buluşması, otelin Tohum Otizm Vakfı’nın iş birliğinde satışa çıkardığı ürünlerine anlamlı bir destekte de bulundu. Yılbaşına özel hazırlanan yılbaşı temalı keyifli beş çayları, Aralık ayı boyunca davetlilerini ağırlamaya devam edecek.

    1955’ten beri İstanbulluların buluşma noktası olan Hilton İstanbul Bosphorus, gelenekselleşen Beş Çayı seremonisinde bu kez Akasya Asıltürkmen’in yakın arkadaşlarına verdiği davete ev sahipliği yaptı. 4 Aralık Salı günü gerçekleşen, zengin menüsü ile baş döndüren çay saatinin davetlileri arasında Asıltürkmen’in yakın arkadaşları Başak Sayan, Nefise Karatay, Şebnem Özinal, Göksel, Burcu Kara gibi ünlü isimler yer aldı.

    Aralık ayı boyunca Tohum Otizm Vakfı’na ait ürünlerin yer alacağı Hilton İstanbul Bosphorus’un yılbaşı dekorlarıyla bezenmiş ışıltılı lobisinde ağırlanan ünlü konuklar, Kurabiye Evi’nde satışa çıkan ve gelirinin vakfa bağışlanacağı sevimli ayıcıklara da kayıtsız kalmadılar.

    İstanbul’un ilk beş yıldızlı oteli Hilton İstanbul Bosphorus’un Aralık ayı boyunca yılbaşı temasıyla devam edeceği Beş Çayı etkinliklerine gelen misafirler bir yandan Hilton’un usta şeflerinin ellerinden çıkan birbirinden lezzetli gurme tatları deneyimlerken, bir yandan da Tohum Otizm Vakfı’na destek olarak onların umutlarına bir ışık yakabilecekler. Hilton İstanbul Bosphorus’un geliri Tohum Otizm Vakfı’na bağışlanacak yeni yıl ayıcıklarından siz de sevdiklerinize hediye edebilir; onların yeni yılını daha da anlamlı kılabilirsiniz.

    Geleneksel Çay Saati Lezzetlerine Yeni Yıl Dokunuşu

    Hilton İstanbul Bosphorus’un birbirinden lezzetli gurme tatlar ile dolu zengin Beş Çayı menüsü, Aralık ayı boyunca yeni yıl temalı lezzetleriyle hem göze hem damak zevkine hitap etmeye devam edecek. Yeni yıl dokunuşlarıyla şekillenen menüde; sandviç çeşitleri, kestaneli Mont Blanc, zencefilli havuçlu kek, çikolatalı tarçınlı puding, kaymaklı taze ‘scone’lar, baklava çeşitleri, meyveli tartaletler, kurabiye çeşitleri, dilimlenmiş mevsim meyveleri ve şekerlemeler ile tercihinize göre servis edilen çay ve kahve de yer alacak.

    Hilton İstanbul Bosphorus’un enfes Boğaz manzarasına karşı servis ettiği gurme lezzetlerden oluşan zengin Beş Çayı menüsünü sadece 80 TL ödeyerek deneyimleyebilir; sevdiklerinizle birlikte lezzet dolu bir akşamüstü keyfi yaşayabilirsiniz.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.