DOLAR 32,4963
EURO 34,5758
ALTIN 2500,741
BIST 9548,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Akasya Kültür Sanat eğlence dolu bir dünya

    Akasya Kültür Sanat eğlence dolu bir dünya
    19.02.2018
    A+
    A-

    Her ay birbirinden özel etkinliklere ev sahipliği yapan Akasya Kültür Sanat, Mart ayında’ da çok özel programlı ile kültür sanatseverleri ağırlamaya devam ediyor. Usta tiyatrocuları, ünlü sanatçıları heyecanla beklenen etkinlikleri herkesin kolaylıkla ulaşabileceği şekilde bir araya getiren AKS, eğlence dolu bir dünyanın kapılarını aralıyor. Tiyatro, müzik, dans, söyleşi ve gösteri adına herkesin ortak buluşma noktası olan AKS, minik misafirleri ve aileleri içinde özel etkinlikler sunuyor.

    3 Mart Cumartesi; 13.00’ da Yumurtaların karışmasından dolayı diğer civcivlerle dünyaya gelen şirin kuğu yavrusunun ve onu arayan annesinin maceralarını komik bir dille anlatan ‘’Çirkin Ördek Yavrusu’’ müzikli çocuk oyunu çocukların eğlence dolu vakit geçirmesini sağlayacak.

    9 Mart Cuma; 20.30’ da Usta oyuncu Altan Erkekli’ nin kendi yaşamından hikayelerini anlatacağı ‘’Şifa Niyetine’’ tiyatro oyununda, ünlü oyuncu Veysel Diker de piyano, keman, kontrabas, gitar ve perküsyondan oluşan orkestrası eşliğinde sevilen türküleri seslendirecek.

    16 Mart Cuma; 20.30’ da Murat Kürüz’ ün yazıp yönettiği, günümüzde sadece tüketen ve tüketmeyi alışkanlık edinmiş insanların asıl değerlerinden nasıl koptuklarını anlatan mizah örneğindeki ‘’Yetersiz Bakiye’’ adlı oyununda ünlü oyuncular Hakan Yılmaz, Hande Subaşı, Cengiz Şahin ve Eylül Öztürk yer alıyor.

    24 Mart Cumartesi; 13.00’ da Umut Vardarlı’ nın uyarlayıp yönettiği ‘’Tom ve Jerry’’ müzikli ve danslı çocuk oyunu minik izleyicilerle buluşacak.

    30 Mart Cuma; 20.30’ da Nihal Yalçın’ın oynadığı tek kişilik tiyatro oyunu ‘’Antabus’’Leyla Taşçı karakterinin hayata dair yaşadığı zorlukları kadın gözünden farklı bir dille anlatıyor.

    Biletler AKS Gişe ve Biletix’te…

    AKS Mart Ayı Programı;

    • 3 Mart Cumartesi 13.00 ‘’Çirkin Ördek Yavrusu’’
    • 9 Mart Cuma 20.30 ‘’Şifa Niyetine’’
    • 16 Mart Cuma 20.30 “Yetersiz Bakiye”
    • 24 Mart Cumartesi 13.00 ‘’Tom ve Jerry’’
    • 30 Mart Cuma 20.30 “Antabus”
    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.