DOLAR 32,5804
EURO 34,8032
ALTIN 2508,86
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Akasya Kültür Sanat şubat ayında usta isimleri ağırlayacak

    Akasya Kültür Sanat şubat ayında usta isimleri ağırlayacak
    11.01.2018
    A+
    A-

    En özel ve eğlenceli etkinliklere ev sahipliği yapan Akasya Kültür Sanat, Şubat ayında da usta isimleri misafirleri ile buluşturacak. Tiyatro, müzik ve sanat’ ın tek bir çatı altında buluşturan AKS, unutulmaz bir kültür- sanat ayı yaşatacak.

    16 Şubat Cuma 20.30’ da ‘ Erkek Aklı Kadın Aklı’ AKS misafirlerini eğlenirken düşündürecek. Oyuncu kadrosunda Saba Tümer, Yosi Mizrahi gibi usta isimlerin olduğu oyun bol kahkaha garanti ediyor.

    23 Şubat Cuma 20.30’ da şarkılarıyla ses getiren ‘ Son Feci Bisiklet’ grubu AKS’ de muhteşem bir müzik keyfi yaşatacak.

    28 Şubat Çarşamba 20.30’ da usta tiyatrocu Ali Poyrazoğlu ‘Asi Kuş’ oyunu ile AKS’ de tiyatro severlere opera, tiyatro, bale ve güldürü ustalığının bir arada sunulacağı unutulmaz bir gece yaşatacak.

    Biletler AKS Gişe ve Biletix’te…

    AKS Şubat Ayı Programı;

    • 16 Şubat Cuma 20.30 ‘Erkek Aklı Kadın Aklı’’
    • 23 Şubat Cuma 20.30 ‘’Son Feci Bisiklet’’
    • 28 Şubat Çarşamba 20.30 ‘’Asi Kuş’’
    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.