DOLAR 32,4996
EURO 34,9418
ALTIN 2433,749
BIST 9794,72
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Akbank Caz 30. Yıl Konserleri Kari Ikonen ile devam ediyor

    Akbank Caz 30. Yıl Konserleri Kari Ikonen ile devam ediyor
    25.02.2020
    A+
    A-

    Akbank Sanat; Akbank Caz 30. Yıl Konserleri kapsamında, 2012 yılından bu yana aktif oan Fin grup Kari Ikonen Trio’yu ağırlıyor. Alman Ozella firmasından çıkarttıkları ”Bright” ve “Beauteous Tales and Offbeat Stories” albümleriyle uluslararası arenada ün kazanan grup, Avrupa, Asya, Avustralya ve ABD’de çeşitli festivaller ve klüplerde çok sayıda konser verdi. Trionun üçüncü albümü “Wind, Frost & Radiation” 2018 Mayıs ayında yayımlandı.

    Bu üçlünün yanı sıra, piyanist, moogist ve besteci Kari Ikonen solo olarak ve Orchestra Nazionale della Luna, Quartet Ajaton ve Trio Toffa gibi diğer gruplarla; ayrıca Louis Sclavis, Bob Moses, Tom Arthurs, Ingrid Jensen, Tony Malaby, Jeff Denson, Vincent Courtois ve Juhani Aaltonen’le gerçekleştirdiği projelerle kariyerine devam etmektedir. Ikonen besteleriyle birçok uluslararası ödül kazanmış, 2013 yılında “Yılın Fin Caz Müzisyeni” kategorisinde Yrjö Ödülü’ne layık görülmüştür.

    ”Kari Ikonen Trio taze, incelikli ve sürprizlere açık bir topluluk sounduna sahip.” -Joe Woodard, DownBeat (USA)

    ”Doğaçlamacı piyano üçlülerinde tamamen orijinal bir deneme.” -Jazz Journal (UK)

    AKBANK CAZ 30. YIL KONSERLERİ

    26 ŞUBAT 2020 ÇARŞAMBA

    Saat:20.00

    KARI IKONEN TRIO

    Kari Ikonen, piyano

    Olli Rantala, kontrbas

    Markku Ounaskari, davul

     

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.