DOLAR 32,5249
EURO 34,9064
ALTIN 2425,867
BIST 9722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Akbank Sanat 25. Yıl konserleri Koreli caz grubu Hachul Quartet ile devam ediyor

    Akbank Sanat 25. Yıl konserleri Koreli caz grubu Hachul Quartet ile devam ediyor
    13.11.2018
    A+
    A-

    Kuruluşunun 25. yılında her ay farklı sanatçıların konserlerine ev sahipliği yapan Akbank Sanat 20 Kasım’da Koreli grup Song Hachul Quartet’i ağırlayacak.

    Avrupa’daki Kore Cumhuriyeti Büyükelçilikleri ve Kore Kültür Merkezleri’nin ortak projesi olan “JAZZ KOREA 2018”’ için seçilen Song Hachul Quartet, bu Sonbahar, İstanbul’un yanı sıra Berlin, Hamburg, Stuttgart, Varşova ve Roma’da konserler verecek.

    İlkokuldayken klarnet ile müziğe başlayan Song Hachul, 14 yaşında saksafon çalmaya başlayarak caz müziğine yöneldi. Kyunghee Üniversitesi Postmodern Müzik Bölümü’ne kabul edilen en genç öğrenci unvanını kazanan Hachul, 2014 yılında Youngchang Müzik Yarışması’nda ödül alıp, 2015’te Kore’nin en çok satan caz dergisi Jazz People tarafından “Yükselen Yıldız” olarak seçildi.

    2018 Jarasum Uluslararası Caz Festivali’ne Colin Vallon Trio, Carla Bley Trio ve Maxime Bender gibi müzisyenler ile birlikte davet edilen Song Hachul Quartet, Kore’nin bazı en yetenekli ve aktif genç müzisyenlerinin bir araya gelmesiyle oluşan ve grup lideri Song Hachul’un orijinal bestelerini çalan bir post bop caz grubu. Grup ilk albümleri “Straight Life”ı Kasım 2017’de piyasaya çıkardı. Parçalarda Joshua Redman, Sonny Rollins, Branford Marsalis ve Seamus Blake gibi usta müzisyenlerin etkisi görülür.

    Etkinlik           : SONG HACHUL QUARTET

    Song, Hachul: Saksafon

    Yim, Chaesun: Piyano

    Lee, Dongmin: Kontrbas

    Seo, Juyoung: Davul

     

    Tarih               : 20 Kasım 2018, Salı

    Saat                : 20.00

    Yer                  : Akbank Sanat

    Bilet fiyatı      : Tam: 20 TL, Öğrenci: 10 TL

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.