DOLAR 32,5825
EURO 34,8344
ALTIN 2417,103
BIST 9645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Akçansa’dan gençlere iş fırsatı

    Akçansa’dan gençlere iş fırsatı
    03.12.2018
    A+
    A-

    Türkiye’nin lider yapı malzemeleri şirketi Akçansa’nın, yeni mezun gençleri bünyesine katmak için başlattığı işe alım programı sonuçlandı.

    Yaklaşık 5 bin kişinin başvurduğu ‘Geleceği Birlikte Şekillendirelim’ işe alım programında seçilen gençler, Akçansa’da kariyerlerinin ilk adımını attı.

    İnsana değer veren ve insan kaynağı yönetimini sadece bir fonksiyonun işi olarak görmeyip, şirket olarak sahiplenen Akçansa’nın işe alım programı sonuçlandı.

    Başvuruda bulunan adaylar, özgeçmişleri, gönüllü çalışmaları, iş hayatındaki hedefleri incelenerek detaylı bir mülakat sürecine alındı. Bu sürecin sonunda, Akçansa üst yönetim ekibiyle tanışarak projelerini sunan genç yetenekler son değerlendirmeye alındı ve yaklaşık 5 bin kişinin başvurduğu programda işe alımlar tamamlandı.

    Zenar: “Akçansa’yı Türkiye yapı malzemeleri sektörünün kalıcı liderliğine götürecek insan kaynağını şirketimiz bünyesine kattık

    Akçansa’nın dijitale yatırım yaptığını belirten Genel Müdür Umut Zenar, sözlerine şöyle devam etti: “Eski köye yeni adet getirecek, Akçansa’yı Türkiye yapı malzemeleri sektörünün kalıcı liderliğine götürecek, vizyon sahibi ve yetkinlikleri çok üst düzeyde olan genç arkadaşlarımızı şirketimiz bünyesine kattık. 2004 yılında aynı programla Akçansa Ailesine katılmıştım ve aradan geçen süre zarfında şirketin genel müdürlüğüne kadar yükseldim. Bu kapsamda bu programın Akçansa’nın geleceği olduğuna inanıyor ve büyük önem veriyorum…

    Yılmaz: “Sektörün geleceğine yön verecek gençlere güveniyoruz”

    Akçansa İnsan Kaynakları Genel Müdür Yardımcısı Berrin Yılmaz, sektörün geleceğine yön verecek gençlere güvendiklerinin altını çizerek “ İşe alım programını 2 ay içerisinde hızla tamamladık. Programa başvuranlar arasından seçilenler, Akçansa içerisinde kendini en iyi şekilde ifade edebileceği iş alanını bulmayı sağlayacak rotasyon programı kapsamında Akçansa’nın İnsan Kaynakları’ndan İşletmeler’e, Satış’tan Finans’a Akçansa’nın tüm departmanlarında 6 ay süreyle çalışacak.” diye konuştu.

    Adaylar, oryantasyon sürecini sektörde bir ilk olan ‘Akçansa Evreni’nde yaşadı

    Akçansa’da kariyerlerine başlayan gençler VR teknolojisi ile özel olarak dizayn edilen ‘Akçansa Evreni’nde oryantasyonlarını tamamladı. Gençler Akçansa Evreni’nde sanal gerçeklik gözlüğünü takarak şirket içindeki departmanları gezdi ve kafasındaki tüm sorulara cevaplar buldu.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.