DOLAR 32,3153
EURO 35,1248
ALTIN 2302,061
BIST 9056,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    AKG Gazbeton, 2017’de Ar-Ge ile gücüne güç katacak

    AKG Gazbeton, 2017’de Ar-Ge ile gücüne güç katacak
    26.01.2017
    A+
    A-

    Gazbeton sektörünün lider firmalarından AKG Gazbeton, inşaat ve konut sektörünün devlerini bir araya getiren 5. İnşaat ve Konut Konferansı’na katıldı. Konferansta konuşan Satış ve Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Sırrı Güvenç, bilginin ve eğitimin önemine dikkat çekerek, sektörün ihtiyaçları doğrultusunda önümüzdeki dönemde Ar-Ge yatırımlarına devam edeceklerini söyledi.
    Gazbeton sektörünün lider firmalarından AKG Gazbeton, gayrimenkul sektörünün önde gelen oyuncularını bir araya getiren İnşaat ve Konut Konferansı’na katıldı. Bu yıl beşincisi düzenlenen konferansa AKG Gazbeton İşletmeleri son üç yıldır düzenli olarak katılıyor.

    Sektörde faaliyet gösteren 150’ye yakın şirket ve derneğin katılımıyla düzenlenen konferansta, finansman ve yatırım ekosisteminin iyileştirilmesi, kontrol edilemeyen riskler karşısında kriz yönetimi, inşaat sektöründe değişim-dönüşüm nasıl seyrediyor, pazar büyüklüğü ile şehirleşme arasındaki sert rekabet, global iklim hareketi gibi birçok önemli konu başlığı tartışıldı.

    ‘2016’da üretim kapasitemizi %40 artırdık’
    AKG Gazbeton İşletmeleri’nin, İnşaat Firmaları ile kurduğu işbirliğinden duydukları memnuniyeti dile getiren Satış ve Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Sırrı Güvenç, şunları söyledi: “Ülkemizde ve dünyada nitelikli yapı ihtiyacının sürekli artması hem toplumun ihtiyaçlarını hem de müşterisinin beklentilerini dikkatle okuyan AKG Gazbeton İşletmeleri için önemli bir referans noktası. Pazarı iyi okumamız, 2016 senesinde bize üretim kapasitelerimizde %40 artış yapmamızı sağladı. Özellikle ısı yalıtımına verilen önemin daha da artması, ülkemizde öncüsü olduğumuz Yeni Nesil Isı Yalıtım Plağı Minepor’a olan talebin sürekli artması, endüstriyel yapılar başta olmak üzere tüm yapılarda panel ürünlerimizin talep edilmesi yaptığımız kapasite artışının önemli nedenlerindendir.
    2017 yılında ise artan kapasitelerimizle, Ar-Ge Merkezimizle ve geliştirdiğimiz yeni iş modelleri ile başta inşaat firmaları olmak üzere, tüm paydaşlarımızla daha fazla iş yapacağız. Sektörümüzde bilgi ve eğitimin önemli bir yeri var.. AKG Gazbeton olarak sektörün daha iyiye gitmesi için elde ettiğimiz bilgileri Ar-Ge yatırımlarına dönüştürmeye ve sektörün ihtiyaçları doğrultusunda ürünler geliştirmeye devam edeceğiz. Gücünü paydaşlarından alan AKG Gazbeton İşletmeleri, nitelikli projelerle her zaman paydaşının yanında yer alacak” dedi.
    Sektörün lider inşaat firmalarıyla ‘ömür boyu ticaret yapan partnerler’ konumuna geldikleri için de ayrıca gurur duyduklarını belirten Güvenç, önümüzdeki dönemde de üretim ve büyüme stratejilerini sektörün ihtiyaçları doğrultusunda geliştireceklerinin altını çizdi.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.