DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2496,864
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    AKG Gazbeton’a TÜSİAD’dan Ticarileşme Potansiyeli Ödülü

    AKG Gazbeton’a TÜSİAD’dan Ticarileşme Potansiyeli Ödülü
    12.12.2018
    A+
    A-

    AKG Gazbeton, TÜSİAD’ın düzenlediği Sanayide Dijital Dönüşüm Başarı Hikayeleri Ödül Töreni’nde Radyo Frekansı ile Tanımlama Teknolojisi’ni (RFID)kullanarak stok yönetimi projesi ile Ticarileşme Potansiyeli Ödülü’nü almaya hak kazandı. Stok takibinin dijital teknoloji kullanılarak yapılmasını sağlamak, dijital takibin ve veriye ulaşma hızını arttırmak üzerine proje geliştiren AKG Gazbeton başarı plaketinin sahibi oldu.

    Türkiye’de “Sanayide Dijital Dönüşüm” teması ile oluşturulan ve teknoloji kullanıcıları ile teknoloji tedarikçilerini bir araya getiren ilk kapsamlı program TÜSİAD SD2, Sanayi 4.0 çalışmaları kapsamında, şirketler ve teknoloji tedarikçilerini bir araya getirdi. Sanayide Dijital Dönüşüm Başarı Hikayeleri Ödülleri Ankara Cermodern’de düzenlenen törenle sahiplerini buldu. Ticarileşme Potansiyeli Kategorisi’nde ödüle layık görülen AKG Gazbeton, iş ortağı ANKAREF ile birlikte geliştirdiği “RFID teknolojisi kullanarak stok yönetimi” konulu projesini 2019 yılında tamamlamayı planlıyor.

    12 proje ile başvuru yapılan, 8 bağımsız jüri üyesi tarafından değerlendirilen Sanayide Dijital Dönüşüm Başarı Hikayeleri Ödülleri’nde AKG Gazbeton kendi kategorisindeki firmaları geride bırakarak ödülün sahibi oldu.  AKG Gazbeton İşletmeleri Teknik Genel Müdür Yardımcısı Uğur Çelikkayalı, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “AKG Gazbeton İşletmeleri olarak, dijital dönüşüme ve sanayide dijitalleşmeye ayak uydurmak üzere yeniliklerin getireceği fırsatları öngörerek çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Dijitalleşmenin ve hızla gelişen teknolojinin avantajlarını kullanıyoruz. ANKAREF ile geliştirdiğimiz proje kapsamında açık saha stok alanlarında, üretilen ürünlerin stoklarının takip edilebilmesi, kalite hatası, eksik, fazla veya verimsiz ürünlerin anlık tespiti yapılabilecek. Kullanıcıların yaşadığı problemleri çözmek üzere tasarlanan proje ile kalite ve teslimat süreçlerinde fonksiyonellik ön planda olacak” dedi.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.